Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Κυανέρυθρα όνειρα

Η αποστολή του Πανιωνίου βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ιταλία, προκειμένου να δώσει σήμερα τον επαναληπτικό αγώνα με την Ουντινέζε (22.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), έχοντας κερδίσει στον πρώτο αγώνα με το εκπληκτικό 3-1. Οι παίκτες της ομάδας εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και άπαντες δήλωσαν έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα διατηρώντας βέβαια χαμηλούς τόνους.

Δηλώσεις έκανε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Κάρολ Πέτσε: «Το 3-1 είναι ένα πολύ καλό σκορ αλλά όσο υπάρχει ο δεύτερος αγώνας δε μας εξασφαλίζει τίποτα, απλά μας δίνει το προβάδισμα. Αυτό που θέλω από την ομάδα μου είναι να υπάρχει προσοχή και να μη γίνουν λάθη. Δε θα παίξουμε αμυντικά γιατί τότε θα είμαστε καταδικασμένοι. Θα επιδιώξουμε το γκολ με όλες μας τις δυνάμεις».

Από την αποστολή απουσιάζει ο Σμίλιανιτς λόγω τραυματισμού, ο τιμωρημένος Τζιώλης, αλλά και ο Τσιώλης, ο οποίος ένιωσε πόνους στο γόνατο και αυτό είναι ένα γεγονός που προβληματίζει τον τεχνικό του Πανιωνίου.

Στην αποστολή της ελληνικής ομάδας συμμετέχουν 18 ποδοσφαιριστές: Ντρόμπνι, Ντοντ, Ντομορό, Μάκος, Σπυρόπουλος, Μέσαρος, Μπρέσκα, Μάντζιος, Βλτσεκ, Γιαννόπουλος, Γουνδουλάκης, Ζίμονιτς, Κόλτσεαγκ, Παρόντι, Μαρκορά, Λαγωνικάκης, Ξύδης και Εξουζίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ