Κυριακή 29 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
Να μη λείψει ούτε ένας!

Σήμερα στην Πάτρα, αύριο στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη στην Αθήνα και σε πολλές ακόμα πόλεις της χώρας

Η αντίστροφη μέτρηση ως την ώρα που ανοίγουν οι κάλπες άρχισε! Αυτές οι τελευταίες μέρες πρέπει να αξιοποιηθούν για να εκφραστούν στην κάλπη οι αγωνιστικές διεργασίες που έχουν λάβει χώρα, η ριζοσπαστικοποίηση σε λαϊκές συνειδήσεις, το ρεύμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Για να εκφραστούν με την αποδυνάμωση του δικομματισμού και την ταυτόχρονη ισχυροποίηση του κόμματος της εργατικής τάξης της χώρας μας, του κόμματος που μάχεται για τα λαϊκά δίκια.

Πλάι στη μάχη του ψηφοδελτίου, στην προσπάθεια να καταθέσουμε ξανά την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, να τη συζητήσουμε και πάλι με όσους την έχουμε ήδη κουβεντιάσει, αλλά και με εκείνους που δεν έχουμε προλάβει, καταβάλλουμε και την προσπάθεια να φτάσει πλατιά το κάλεσμα της συμμετοχής στις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κόμματος. Σήμερα στην Πάτρα, στις 6.30μ.μ., στην πλατεία «Τριών Συμμάχων», με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Αύριο Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, στις 7μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους και την Τετάρτη, στις 7μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως στην Αθήνα, επίσης με ομιλήτρια την Αλ. Παπαρήγα, ενώ στη συγκέντρωση της Αθήνας θα χαιρετίσει και ο Κεμάλ Οκουγιάν ΓΓ του ΚΚ Τουρκίας. Τις ίδιες μέρες πραγματοποιούνται οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις σε πολλές ακόμα πόλεις της χώρας.

Οι προσυγκεντρώσεις της Αθήνας έχουν καθοριστεί για τις 5.30μ.μ. στους παρακάτω χώρους:

  • Στα Χαυτεία για την Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ, την οργάνωση Σπουδάζουσας και την οργάνωση ΤΕΙ της ΚΝΕ, καθώς και των κλαδικών τομέων της ΚΝΕ.
  • Στην Ομόνοια για τις Αχτίδες των Νοτίων, του 3ου - 4ου Διαμερίσματος, την οργάνωση του Πειραιά και των αντίστοιχων τομέων της ΚΝΕ.
  • Στην πλατεία Λαυρίου για τις κλαδικές Αχτίδες.
  • Στην Χαλκοκονδύλη και Πατησίων για την Ανατολική, Νοτιοανατολική, την Αχτίδα 2ου Διαμερίσματος και των αντίστοιχων τομέων της ΚΝΕ.
  • Στα Παναθήναια για την Ανατολική Αττική, τη Βορειοανατολική Αχτίδα, την Αχτίδα 1ου - 7ου Διαμερίσματος και τους αντίστοιχους τομείς της ΚΝΕ.
  • Σην πλατεία Βάθης της Δυτικής Αττικής, της Δυτικής και Νοτιο-δυτικής Αχτίδας, μαζί με τους αντίστοιχους τομείς της ΚΝΕ
  • Στα Παναθήναια της Ανατολικής Αττικής, της Βορειο-ανατολικής Αχτίδας, του 1ου και 7ου διαμερίσματος και των αντίστοιχων τομεών της ΚΝΕ
  • Στην πλατεία Αμερικής για το 5ο και 6ο διαμέρισμα

Να είμαστε όλοι παρόντες. Παρόντες στις συγκεντρώσεις που αποτελούν και τις τελευταίες μεγάλες, ουσιαστικές πολιτικές παρεμβάσεις του Κόμματός μας πριν την κάλπη. Παρόντες για να συζητήσουμε ξανά, ίσως για τελευταία φορά πριν την κάλπη, με τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουμε κερδίσει, με εκείνους που ακόμα ταλαντεύονται, με όλους. Για να σηματοδοτήσουμε όχι το τέλος μιας μεγάλης μάχης που δώσαμε και θα δίνουμε ως και την Κυριακή των εκλογών με αυταπάρνηση, αλλά την απόφασή μας να συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος και την επομένη των εκλογών. Παρόντες για να μεταλαμπαδεύσουμε την αισιοδοξία μας για την έκβαση της εκλογικής μάχης σε όλο τον ελληνικό λαό, να διαμηνύσουμε την επιτακτική ανάγκη απ' αυτές τις εκλογές να προκύψει κάτι το διαφορετικό, κάτι το ελπιδοφόρο για τον λαό. Με αποδυνάμωση του δικομματισμού και ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Παρόντες για να ανανεώσουμε τη δέσμευσή μας πως την επαύριο των εκλογών στις επάλξεις του αγώνα για τα λαϊκά δίκια θα είμαστε ακόμα περισσότεροι, ακόμα πιο αποφασισμένοι, με τη δύναμη που θα μας έχει δώσει ο λαός, ανταποδίδοντάς του την εμπιστοσύνη του.

Ολοι στους δρόμους. Να μεταφέρουμε το κάλεσμα παντού. Το κάλεσμα της συμμετοχής στις γιορτές του Κόμματός μας, στην Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, παντού σε όλη τη χώρα. Για να τις μοιραστούμε με τους φίλους, με όλους εκείνους που συνέδραμαν για την επιτυχία της εκλογικής μάχης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πυκνώνει η προφεστιβαλική δραστηριότητα(2008-07-02 00:00:00.0)
Πανεξόρμηση με το «Ρ» και τα ψηφοδέλτια στο χέρι(2004-02-28 00:00:00.0)
Αύριο ξεκινούν οι εργασίες του(2001-12-20 00:00:00.0)
Εγκαινιάζει τα νέα της γραφεία(2001-02-17 00:00:00.0)
Σημεία προσυγκεντρώσεων(2001-01-25 00:00:00.0)
Προσυγκεντρώσεις(2001-01-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ