Παρασκευή 28 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η πολιτική για τα ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ η αιτία των προβλημάτων

Οσο εφαρμόζεται η πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που υπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, τα χρόνια που έρχονται θα είναι όλο και πιο δύσκολα για το λαό και η κατάσταση θα χειροτερεύει. Αυτή η πολιτική του δικομματισμού πρέπει να ανατραπεί.

Τα παραπάνω τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Ορέστης Κολοζώφ, στην παρέμβασή του στη διάρκεια της, προ ημερήσιας διάταξης, χτεσινής συζήτησης στη Βουλή για την οικονομία. Είχε προηγηθεί μια από τις συνηθισμένες και, σε κάθε περίπτωση, άνευ ουσίας «κοκορομαχία» ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στον αρχηγό της ΝΔ. Ακολουθώντας τόνους που χάριν της προεκλογικής περιόδου κάποιες στιγμές ήταν ανεβασμένοι, οι εκπρόσωποι του δικομματισμού απέφυγαν να ασχοληθούν με τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός και περιόρισαν την ...αντιπαράθεσή τους σε επιμέρους διαχειριστικές και ...λογιστικές διαφορές.

Ο Ορ. Κολοζώφ αποκάλυψε τις συνέπειες που έχει για τους εργαζόμενους η εφαρμοζόμενη πολιτική - είτε ασκείται από το ΠΑΣΟΚ, είτε ασκηθεί από τη ΝΔ - και τόνισε πως οι κομμουνιστές είναι αισιόδοξοι, γιατί οι εργαζόμενοι έχουν συγκεντρώσει και συγκεντρώνουν πείρα που θα τους οδηγήσει προς τον δρόμο της ανατροπής αυτής της πολιτικής.


ΣΕΛ.  6   -   8

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ