Τρίτη 4 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις για τα 35χρονα της ΚΝΕ

«35 χρόνια ΚΝΕ, στο πλευρό του ΚΚΕ, στον αγώνα για το σοσιαλισμό», είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση ΑΕΙ - ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ, αύριο Τετάρτη 5/11.

Η εκδήλωση θα γίνει στο αμφιθέατρο Εμμανουήλ Σμυρνάκη του ΤΕΙ Ηρακλείου, στη 1 το μεσημέρι με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Διήμερο εκδηλώσεων πραγματοποιεί αύριο και μεθαύριο η Οργάνωση ΤΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στο χώρο των ΤΕΙ στη Σίνδο. Οι εκδηλώσεις έχουν θέμα τον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή των θεραπευτικών κοινοτήτων «ΙΘΑΚΗ» και «ΑΡΓΩ», που θα έχουν παρουσία στο χώρο με ενημερωτικά σταντς κατά τη διάρκεια του διημέρου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει τουρνουά σκακιού και ποδοσφαίρου, καθώς και έκθεση βιβλίου και σκίτσου και τις δυο μέρες, ενώ την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στο μικρό αμφιθέατρο θα προβληθεί η ταινία «Η πόλη του θεού». Το διήμερο των εκδηλώσεων θα κλείσει την Πέμπτη με ομιλία της ΚΝΕ στις 12 το μεσημέρι, επίσης στο μικρό αμφιθέατρο και συναυλία με τους «Toe - Jam».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ