Πέμπτη 30 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΠΑΣΟΚ
«Ενέσεις» ηθικού...

Η προσπάθεια «τόνωσης ηθικού» του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται σε συνδυασμό με μια επικοινωνιακή πλημμυρίδα που θέλει να εμφανίσει σαν «μέγιστο πολιτικό ζήτημα» ότι ο Μ. Χρυσοχοΐδης μοιράζει ρόλους σε διάφορα στελέχη που το τελευταίο διάστημα έκαναν «κριτική» στην κυβέρνηση... Ετσι σήμερα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ θα προβεί και σε σχετικές ανακοινώσεις για το πώς θα συμμετάσχουν διάφορα στελέχη (Αρσένης, Οικονόμου, Πάγκαλος, Παπαδόπουλος κ.ά.) στην προεκλογική προπαγάνδα της Χαρ. Τρικούπη. Στο πλαίσιο αυτό εκκρεμεί και μια συνάντηση μεταξύ Χρυσοχοΐδη - Λαλιώτη, με αδιευκρίνιστο το πότε και πού θα γίνει.

Από κει και πέρα το Μαξίμου θα προσπαθήσει, στο πλαίσιο του δικομματικού καυγά, από τη μια να αμφισβητήσει τα λεγόμενα της Κομισιόν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εμφανίζοντας σχετική επιστολή του αρμόδιου επιτρόπου Σόλμπες σαν «αναγνώριση λάθους» από την ΕΕ, ενώ θα διατηρήσει στο προσκήνιο την «αντιδεξιά» ρητορεία. Ενδεικτική επ' αυτού ήταν η χτεσινή επαναφορά από τη Χρ. Αράπογλου στους «Τάτσηδες που κρύβει στο εσωτερικό της» η Ρηγίλλης.

Πρόθεση επίσης της κυβέρνησης, όπως προκύπτει από τη χτεσινή συνεδρίαση του «επικοινωνιακού επιτελείου» της, είναι να διατηρηθεί η «δυναμική» του λεγόμενου κοινωνικού πακέτου. Για το λόγο αυτό ο Κ. Σημίτης αποφάσισε έκτακτη διυπουργική σύσκεψη την Παρασκευή, ενώ, τέλος, έδωσε και εντολή για υπερψήφιση στη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή της άρσης της ασυλίας των βουλευτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ