Σάββατο 4 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Επικίνδυνη αποστολή

Το ματς Ηρακλή -ΠΑΟ κλέβει την παράσταση...

Sportidea

Το ματς Ηρακλή -ΠΑΟ κλέβει την παράσταση...
Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, καθώς φιλοξενείται από τον ιδιαίτερα ισχυρό φέτος Ηρακλή. Η ομάδα του Γιτζάκ Σουμ, εκτός από την κούραση του αγώνα κόντρα στη Ρέιντζερς, καλείται να αντιμετωπίσει και τις απώλειες των τραυματιών παικτών. Τη νίκη θέλει και ο Ηρακλής για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στη Ριζούπολη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Ολεγκ Προτάσοφ θέλει να εγκαινιάσει με νίκη τον πρώτο φετινό αγώνα στο γήπεδό της κόντρα στους Κρητικούς, που δείχνουν να έχουν συνέλθει μετά το μέτριο ξεκίνημα που πραγματοποίησαν. Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει η ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ και τις συνεχείς ισοπαλίες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κόντρα σε μία ομάδα που είναι ικανή για όλα τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Σκόντα Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στον υπέρτατο βαθμό. Με τη νίκη θέλει να αποδράσει και από τον Κορυδαλλό το Αιγάλεω που έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη φετινή σεζόν. Από την άλλη πλευρά, η Προοδευτική παραμένει αήττητη στην έδρα της. Δύσκολη έξοδος για τον Πανιώνιο που φιλοξενείται από τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αήττητη στο πρωτάθλημα θέλει να προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό της. Στην Αθήνα ταξιδεύει η αποστολή του Αρη, που φιλοξενείται από την Καλλιθέα. Και οι δύο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς της νίκης. Ο Ακράτητος κοντράρεται με τον Πανηλειακό σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες διακρίνονται για το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας των παικτών τους. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής κατηγορίας:

Σήμερα: Ιωνικός - Πανιώνιος (17:00 SuperSport), ΠΑΟΚ - Σκόντα Ξάνθη (19:00 SuperSport). Αύριο: Προοδευτική - Αιγάλεω (15:45), Ηρακλής - Παναθηναϊκός (19:00), Ακράτητος - Πανηλειακός (19:00), Ολυμπιακός - ΟΦΗ (19:00 tv Magic), Καλλιθέα - Αρης (19:00 SuperSport), ΑΕΚ - Χαλκηδόνα (21:00 SuperSport).

  • Το αήττητο θέλει να διατηρήσει ο Απόλλων Καλαμαριάς, που υποδέχεται στην έδρα του τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 6ης μέρας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας. Από εκεί και πέρα η αγωνιστική περιλαμβάνει δύο αναβολές, καθώς το ντέρμπι Φωστήρα - Λεβαδειακού, αλλά και το ματς Παναχαϊκής - Πανσερραϊκού δε θα γίνουν, λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει στη σύνθεση των ομάδων της κατηγορίας.

Συνοπτικά το αυριανό πρόγραμμα (όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται την Κυριακή) της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας: Απόλλων Καλαμαριάς -Απόλλων Αθηνών, Ατρόμητος Αθηνών - Κασσάνδρα, Γιάννινα - Ποσειδών Νέων Πόρων, Εργοτέλης - Πατραϊκός, Καλαμάτα - Εθνικός Αστέρας, Κέρκυρα - Νίκη Βόλου. Ωρα έναρξης 15:45.

  • Για τη Γ' Εθνική θα γίνουν τα παρακάτω ματς στα πλαίσια της αυριανής 2ης αγωνιστικής: Λεωνίδιο - Αγ. Δημήτριος, Θύελλα Πατρών - Καβάλα, Κιλκίς - Βύζας, Χαλκίδα - Μαρκό, Καστοριά - Δόξα Δράμας, Αγρ. Αστέρας - Λύκοι, Αχαρναϊκός - Ατσαλένιος, Βέροια - Ποντιακός, Ρόδος - Λάρισα, Θρασύβουλος - Ηλυσιακός. Ωρα έναρξης 15.45.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ