Τετάρτη 1 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Με πίστη και... απουσίες

Με πίστη ότι οι τρεις βαθμοί της νίκης μπορεί να κατακτηθούν, αλλά και χωρίς τον Σανμαρτεάν στις τάξεις του, ο Παναθηναϊκός θέλει σήμερα το πρώτο θετικό του αποτέλεσμα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας στη «Λεωφόρο» την Γκλάσκοου Ρέιντζερς (21.45 «ΜΕΓΚΑ»). Η απάντηση στο ερώτημα που έκαιγε τους πάντες στον Παναθηναϊκό από την Κυριακή, εάν θα παίξει ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν αλλά και ο Αγγελος Μπασινάς, δόθηκε χτες από τον ίδιο τον Γιτζάκ Σουμ που προανήγγειλε ουσιαστικά την απουσία των δυο παικτών από τη βασική ενδεκάδα. Και εξήγησε το γιατί: «Τακτική μου είναι να χρησιμοποιώ παίκτες που είναι 100% έτοιμοι» είπε, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι δε ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση των ανέτοιμων ποδοσφαιριστών.

Οσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος του σημερινού παιχνιδιού, ο Σουμ παρά το αποτυχημένο ξεκίνημα στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη Μάντσεστερ αλλά και τη μέτρια εικόνα της ομάδας του μέχρι σήμερα, δήλωσε αισιόδοξος ότι σήμερα μπορεί να έρθουν τα χαμόγελα. «Εχουμε ήδη ξεχάσει τι έγινε στο "Ολντ Τράφορντ". Είναι μια άσχημη παρένθεση. Θέλοντας και μη το ξεχάσαμε γιατί οι υποχρεώσεις ήταν πολλές. Θέλω τη συμπαράσταση του κόσμου. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά να μην προβούν σε ακρότητες ή αποδοκιμασίες αλλά να συμπαρασταθούν στην ομάδα». Μάλιστα, ύστερα από επιμονή των Σκοτσέζων δημοσιογράφων γύρω από τη συμπεριφορά των οπαδών του «τριφυλλιού» ο κ. Σουμ έδειξε βέβαιος πως «δε θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα».

Από πλευράς παικτών ο Γιούρκας Σεϊταρίδης επισήμανε τη σημαντικότητα του παιγνιδιού ενώ έκανε και αναφορά στο κλίμα της ομάδας. «Είναι πολύ σημαντικό ματς. Υπάρχει ενότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι. Είμαστε όλοι ένα».

Από την πλευρά τους οι Σκοτσέζοι που παραμένουν προβληματισμένοι για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν, δηλώνουν έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό και αισιόδοξοι ότι μπορούν να φύγουν από την Αθήνα με θετικό αποτέλεσμα. Οπως τόνισε ο προπονητής τους Αλεξ Μακ Λις, αυτό που περιμένει να δει είναι μια διαφορετική εικόνα απ' ό,τι έδειξε η ελληνική ομάδα στο «Ολντ Τράφορντ». Οπως διευκρίνισε ο Σκοτσέζος τεχνικός, η ομάδα του αρκείται και στο βαθμό της ισοπαλίας.

  • Τα υπόλοιπα παιχνίδια της σημερινής ημέρας είναι: Πόρτο - Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέιγ - Παρτιζάν, Λάτσιο - Σπάρτα Πράγας, Τσέλσι - Μπενφίκα, Θέλτα - Μίλαν, Αγιαξ - Μπριζ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ