Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1-1
«Πέταξε» στην επανάληψη

Ανεβάζοντας την απόδοσή της στο Β` μέρος, η ΑΕΚ κατάφερε χθες να πάρει το πρώτο της βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στη Λεωφόρο με αντίπαλο τη Λα Κορούνια. Ενα ...ξερό αριστερό σουτ του Βασίλη Τσάρτα στο 85` ισοφάρισε το γκολ του Παντιάνι, που είχε δώσει νωρίς νωρίς (12`) πρωτοπορία στο σκορ για τους Ισπανούς. Σε γενικές γραμμές, η εικόνα του παιχνιδιού είχε δυο όψεις. Μετά την ψυχρολουσία, οι Ενωσίτες φάνηκαν μέχρι την ανάπαυλα να τα έχουν χαμένα. Μάλιστα, στο 29` οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει δεύτερο τέρμα, αλλά ο Μόρας έκοψε την κατάλληλη στιγμή (οι Ισπανοί ζήτησαν χέρι - πέναλτι). Στο Β` μέρος όμως, ο «Δικέφαλος» ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, σε συνδυασμό με την υποχώρηση της Λα Κορούνια στην άμυνά της. Μάλιστα, στο 67` σε κεφαλιά του Οκκά θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει πιο νωρίς (μπλόκαρε ο Μολίνα). Μετά την ισοφάριση, η Ενωση πίεσε και για δεύτερο γκολ, όμως στα λεπτά που απέμειναν δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο.

ΑΕΚ: Χιώτης, Μπορμπόκης, Κωστένογλου, Καψής (20` Μόρας), Κρέικ (83` Ναλιτζής), Γεωργέας, Κατσουράνης, Ζαγοράκης, Τσιάρτας, Λυμπερόπουλος (63` Ιβιτς), Οκκάς.

Λα Κορούνια: Μολίνα, Ρομέρο, Εκτορ, Ναϊμπέτ, Αντράντε, Μ.Σίλβα, Βίκτορ, Σέρχιο (66` Ντούσερ), Βαλερόν, Λούκε (71` Τριστάν), Παντιάνι (81` Σκαλόνι).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ