Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Λύνονται τα προβλήματα

Σιγά - σιγά θα λυθεί και το τελευταίο πρόβλημα που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Η συνάντηση που είχαν ο Λευτέρης Σούμποτιτς και ο εκπρόσωπος του Μίσαν Νικαγκμπάτζε, Κώστας Παπαδάκης, έγινε σε καλό κλίμα, άρα βαδίζουμε προς το τέλος του σίριαλ. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Νικαγκμπάτζε θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, απομένει να μάθουμε πού θα συμβιβαστούν αμφότερες οι πλευρές, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του πέμπτου ξένου, δηλαδή του παρτενέρ του Μπάγκαριτς. Ποιος θα είναι αυτός; Πρώτος στόχος παραμένει ο Ρούμπεν Βολκοβίσκι, ενώ ως εναλλακτική λύση ακούστηκε το όνομα του Βόσνιου πάουερ - φόργουορντ Χάρις Μουγεζίνοβιτς, ο οποίος όμως, είναι και στο στόχαστρο της Ντιναμό Μόσχας.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ντάλμιμπορ Μπάγκαριτς. Ο Κροάτης σέντερ παρέκαμψε την ενδιάμεση στάση στο Ζάγκρεμπ, προσγειώθηκε στην Αθήνα και πήγε κατευθείαν στην προπόνηση.

Ενας άλλος διεθνής, ο Ελληνας Χρήστος Χαρίσης, θα συνεχίσει για δυο μέρες ακόμη την ξεκούρασή του και θα ξεκινήσει προπονήσεις σήμερα. Ολοι μαζί οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν την Παρασκευή με προορισμό το Λάσκο της Σλοβενίας. Εκεί θα πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά, με πρώτο αντίπαλο τη γερμανική Τέλεκομ Μπον, το βράδυ του Σαββάτου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ