Τρίτη 2 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ
Με νέα ορμή στον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Επιτροπής Ειρήνης Νέας Σμύρνης, με τη συμμετοχή και νέων μελών. Τα μέλη της συνέλευσης, κατά τη διάρκεια των εργασιών της, τόνισαν ότι «οι συνθήκες που διαμορφώνονται από την ένταση, την αγριότητα και τους πολέμους της ιμπεριαλιστικής «νέας τάξης» επιβάλλουν την κλιμάκωση και διεύρυνση των ειρηνικών και αντιπολεμικών κινητοποιήσεων σε εθνικό και τοπικό επίπεδο».

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν εκλέχτηκε το νέο Συμβούλιο και η Γραμματεία που συγκροτήθηκε σε σώμα από τους: Μπατιστάτο Νίκο - πρόεδρο, Ζευγαρόπουλο Σάββα - γραμματέα, Μάτη Αλέξη - αντιπρόεδρο, Ανδρεοπούλου Παρασκευή - ταμία, Καμπάνη Ζαννή, Γουρναβίτου Λέλα, Χριστόπουλο Γιάννη.

Μεταξύ των άμεσων προτεραιοτήτων, έτσι όπως αυτές καθορίστηκαν από τα μέλη της συνέλευσης, περιλαμβάνεται η επικοινωνία με τοπικούς φορείς και οργανώσεις και ιδιαίτερα με το χώρο των μαθητών και των εκπαιδευτικών, καθώς και ο προγραμματισμός ενημερωτικών κινητοποιήσεων, σε άμεση σύνδεση με τα τρέχοντα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ