Τρίτη 12 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εκπληξη στους Αμπελόκηπους

Η πολύτιμη ισοπαλία που απέσπασε η Λάρισα εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο Αρης που κατάφερε να ελαχιστοποιήσει τις δυσκολίες κόντρα στο Μαρκό ήταν τα δυο γεγονότα που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου.

Στο ουδέτερο γήπεδο των Αμπελοκήπων, λόγω της τιμωρίας της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ έδειξε κουρασμένος από την προετοιμασία και έτσι οι αξιόμαχοι Λαρισαίοι κατάφεραν να αποσπάσουν το πολύτιμο γι' αυτούς, ενόψει της ρεβάνς, 1-1. Μέτρια ήταν εμφάνιση της ομάδας του Αγγελου Αναστασιάδη, η οποία στο δεύτερο μέρος δε δημιούργησε ούτε μία σοβαρή ευκαιρία. Ετσι τώρα θα πρέπει να παλέψουν προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στο Αλκαζάρ. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με σωστή τακτική πλησίασαν ακόμα και στη νίκη.

Στο Μαρκό ο Αρης με αρκετές απουσίες για τους γνωστούς οικονομικούς λόγους, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί συγκεντρωμένα και αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την τοπική ομάδα. Ακόμα και έτσι πάντως οι «κίτρινοι» έχουν το πάνω χέρι για τη ρεβάνς.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Κιλκισιακός - Ατρόμητος Αθηνών 1-4, Απόλλων Αθηνών - Καβάλα 3-0, Θρασύβουλος - Ξάνθη 0-2, Μαρκό - Αρης 2-2, Λύκοι - Φωστήρας 2-1, Βέροια - Κέρκυρα 1-1, Πανσερραϊκός - Καστοριά 1-2, Καλλιθέα - Λεβαδειακός 1-1.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ