Παρασκευή 8 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Προεκλογική κοροϊδία της κυβέρνησης

«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ενόψει των επερχόμενων εκλογών επιχειρεί να κοροϊδέψει για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους χρησιμοποιώντας γνωστές μεθόδους». Τα παραπάνω επισημαίνει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας σχολιάζοντας τις πρόσφατες παροχολογίες της κυβέρνησης.

Είναι κοροϊδία άνευ προηγουμένου, υπογραμμίζει ειδικότερα και σημειώνει ότι όλο θράσος επί σκηνής τάζει καταπολέμηση της ανεργίας, κονδύλια για κοινωνική ασφάλιση, αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, χτύπημα της φτώχειας και με μπροστάρη τον Κουλούρη θα καταπολεμήσει την ακρίβεια.

Δυστυχώς για τους κυβερνώντες, τονίζει στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι έχουν καταλάβει ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, και με τη βοήθεια της ΝΔ και κάποιων ΣΥΝοδοιπόρων που ψήφισαν το Μάαστριχτ και τη Λευκή Βίβλο και κατόπιν διαλαλούν μια «άλλη αριστερή πολιτική με ανθρώπινο πρόσωπο».

Καταλήγοντας καλεί τους εργαζόμενους στο εμπόριο να τους γυρίσουν την πλάτη και να οργανώσουν Αντιμονοπωλιακό - Αντιιμπεριαλιστικό - Δημοκρατικό Μέτωπο για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής από όπου και αν εφαρμόζεται.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ