Τετάρτη 6 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
3ο ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΝΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Εναλλακτικές διακοπές και δημιουργία

Το γλέντι άναψε προχτές στη Χαραμίδα
Το γλέντι άναψε προχτές στη Χαραμίδα
Την ευκαιρία να κάνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φθηνές διακοπές στην όμορφη Λέσβο έχουν τα μέλη και φίλοι της ΚΝΕ, στο κάμπινγκ της Οργάνωσης, που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή. Ωστόσο δε λείπουν και εκείνοι που έρχονται περαστικοί και μένουν, αλλά και αυτοί που έρχονται, φεύγουν και ξανάρχονται. Μια και το πρόγραμμα του κάμπινγκ είναι πλούσιο και περιλαμβάνει εκδηλώσεις, συναυλίες, λαϊκά γλέντια, προβολές ταινιών και θέατρο, αγώνες βόλεϊ και σκακιού, πολιτικές συζητήσεις, επισκέψεις σε διάφορες τοποθεσίες του νησιού.

Προχθές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Λιαρούτσου, που έκανε ο ίδιος για το «Εν ερημίαις και όρεσι...». Ο συγγραφέας στο τέλος πρόσφερε 100 βιβλία του, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός από τους δεκάδες κατασκηνωτές, ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Στρ. Κόρακας, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Στ. Σκοπελίτης, βουλευτής του ΚΚΕ. Η χτεσινή βραδιά περιλάμβανε αφιέρωμα στον Ναζίμ Χικμέτ. Αύριο, όσοι κατασκηνωτές επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να πάνε ολοήμερη εκδρομή στην Ερεσσό - Σίγρι, και μεθαύριο Παρασκευή θα έχουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν σε λαϊκό γλέντι.

Το κάμπινγκ της ΚΝΕ θα λειτουργεί μέχρι και τις 17 του Αυγούστου. Οσοι λοιπόν αναζητούν μια πραγματικά διαφορετική πρόταση για τις διακοπές τους σε τιμές προσιτές για νέους, μπορούν να απευθύνονται στις Οργανώσεις της ΚΝΕ για δηλώσεις συμμετοχής. Η συμμετοχή κοστίζει 60 ευρώ και περιλαμβάνει μεταφορά και διαμονή στο κάμπινγκ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ