Κυριακή 22 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάμπινγκ διακοπών στο Αχλάδι

Από τις 28 Ιούλη έως τις 18 Αυγούστου θα λειτουργήσει και πάλι φέτος το κάμπινγκ της ΚΝΕ

Η δυσκολία που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο μέρος του λαού και της νεολαίας να κάνει διακοπές το καλοκαίρι είναι γνωστή και μάλιστα, δεν είναι φαινόμενο που εμφανίστηκε τώρα με την κρίση, αλλά είχε εντοπιστεί από πιο παλιά και τώρα διογκώνεται στο έπακρο.

Κόντρα σε αυτήν την κατάσταση, η ΚΝΕ διοργανώνει και φέτος, φθηνές εναλλακτικές καλοκαιρινές διακοπές στο παραθαλάσσιο κάμπινγκ στο Αχλάδι Ευβοίας, από το Σάββατο 28 Ιούλη έως το Σάββατο 18 Αυγούστου.

Η πρόταση της ΚΝΕ για φτηνές και δημιουργικές διακοπές, το κάμπινγκ που διοργανώνει κάθε χρόνο, αποτελεί μια ανάσα δροσιάς για τη νεολαία. Πρόκειται για δοκιμασμένη πρόταση, καθώς κάθε χρόνο οι νέοι κατασκηνωτές που επιλέγουν το κάμπινγκ της ΚΝΕ είναι εκατοντάδες και φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Είναι ήδη η όγδοη χρονιά που η ΚΝΕ διοργανώνει κάμπινγκ καλοκαιρινών διακοπών, ξεκινώντας αρχικά από τη Μυτιλήνη, περνώντας από το Πεταλίδι Μεσσήνης και πηγαίνοντας στο Αχλάδι, για τέταρτη χρονιά φέτος. Στο χώρο υπάρχουν σκιεροί χώροι, ντουζιέρες και μπάνια ανηλίκων κι ενηλίκων, καντίνα, μαγειρείο, παιδική χαρά, αθλητικές υποδομές, χώροι εκδηλώσεων κ.ά.

Σε όλη τη διάρκεια του κάμπινγκ θα πραγματοποιηθούν στο χώρο πολύμορφες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, όπως συναυλίες, συζητήσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, αθλητικοί αγώνες, κινηματογραφικές βραδιές, αφιερώματα, γλέντια με ζωντανή μουσική κ.ά., ενώ στο χώρο θα λειτουργεί και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Η μετάβαση στο κάμπινγκ γίνεται οργανωμένα με πούλμαν, ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να μεταβούν είτε με δικό τους μεταφορικό μέσο, είτε με το ΚΤΕΛ μέσω Χαλκίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους Οργανώσεις της ΚΝΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Λύση για όμορφες νεανικές διακοπές(14/7/2013)
Ανάσα δροσιάς στον καύσωνα της καταπίεσης(26/7/2009)
Γιατί και οι διακοπές είναι δικαίωμα(17/8/2008)
Εκδήλωση της ΚΝΕ στο Μαντούδι(9/8/2008)
Φθηνές και δημιουργικές διακοπές(22/7/2008)
Πρόταση για φθηνές και δημιουργικές διακοπές(22/6/2008)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org