Γιώργος Αργυρίου |
Σαν σήμερα, 13 Μάη, το 1997 «έφυγε» από κοντά μας ο εκπαιδευτικός ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ. Στην Κατοχή, πιάστηκε από τους Γερμανούς και επί 4 χρόνια κρατήθηκε έγκλειστος στο στρατόπεδο του Νταχάου. Επέστρεψε στην πατρίδα το 1944.
Στη μνήμη του προσφέρουμε 20 ευρώ στο Παράρτημα Ανω Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό του σύντροφο.
Η γυναίκα του Στέλλα Αργυρίου
Η κόρη του Δάφνη
* * *
Στη μνήμη των 200ων κομμουνιστών οι οποίοι εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, και στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού.
Μήτσος Μπαζώνης
* * *
Φωτ.
Στη μνήμη του αξέχαστου καθοδηγητή και συντρόφου μας ΜΗΤΣΟΥ ΜΠΑΦΑ, ο οποίος ακούραστος στην πορεία του αγώνα, ασχολήθηκε με τα προβλήματα των αναπήρων της Εθνικής Αντίστασης, ως κριτής, αλλά και σύμβουλος και συμπαραστάτης στα δύσκολα ζητήματα του αγώνα, προσφέρω 30 ευρώ στο ηρωικό ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γκύζη.
Σύντροφε Μήτσο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.
Ο σύντροφός σου Μηνάς Ξεκομνηνός, πρόεδρος ΠΟΣΣΑΘΕΑΑΑ.
* * *
Πέρασαν 16 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο αγαπημένος σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ.
Μήτσος Μπάφας |
Αναστασία Παναγούλια Βερύκιου