Δευτέρα 31 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-1
«Καθάρισε» ο Σοάρες

Ο,τι δεν κατάφεραν οι Κρητικοί σε 75 λεπτά το πέτυχαν προχθές σε 15! Νίκησαν τον Ιωνικό στο ματς που είχε διακοπεί στο 1-1 (λόγω μπλακ άουτ) και βύθισαν τους αντιπάλους τους στο βαθμολογικό πίνακα.

Ετσι λοιπόν, έστω και με καθυστέρηση τριών βδομάδων, η ομάδα του Ηρακλείου έκανε τη μεγάλη ανατροπή και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα παραχωρούσε ισοπαλία στον Ιωνικό κατάφερε μέσα σε δεκαπέντε λεπτά να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά και να πετύχει το γκολ που χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο Αλεσάντρο Σοάρες ήταν ο άνθρωπος που χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους στο 82' της συνολικής διάρκειας του αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος φορ ιδιαίτερα ορεξάτος εκμεταλλεύτηκε την τραγική ασυνεννοησία του Μικέ με τον Κοψαχείλη στην προσπάθειά τους να ελέγξουν μια ακίνδυνη μακρινή μπαλιά του Αναστασιάδη και ο επιθετικός του ΟΦΗ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα στον πανηγυρισμό του έστειλε αντιπολεμικό μήνυμα καθώς στην εσωτερική του φανέλα είχε αναγράψει το σύνθημα STOP WAR.

Η ομάδα της Νεάπολης ήταν πολύ κακή και χωρίς καμία δικαιολογία αρκέστηκε απλώς να ελπίζει ότι θα κατακτούσε δίχως κόπο το βαθμό της ισοπαλίας.

Με τους παίκτες του τα είχε ο Γιάτσεκ Γκμοχ μετά το τέλος του αγώνα, κάτι που το παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου: «Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο ματς όμως το βάρος για ορισμένους ήταν πολύ μεγάλο και μάλλον δεν μπορούν να σηκώσουν. Χάνουμε συνέχεια από λάθη τα οποία συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι στο βαθμό που συμβαίνουν σε μας. Τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν, όμως πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία».

Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός του ΟΦΗ Ζντένεκ Σκάζνι επισήμανε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες. Παίξαμε πολύ καλά ξεκινήσαμε δυνατά και είχαμε θέληση για τους τρεις βαθμούς».

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπελεβώνης, Κώτσιος, Σοάρες, Κολιτσιδάκης, Γκόμεζ, Ρουμπάκης, Μοσχογιάννης, Σολίς, Αναστασιάδης, Κεφαλούκος.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κοψαχείλης, Χάουγκλαντ (90' Βιλανάκης), Νολ (88' Σατσέτο), Φερέιρα, Νταρακλίτσης, Εριβέλεντο, Κένταλ, Οφριδόπουλος, Ετορί, Μικές, Μακόρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ