Πέμπτη 20 Μάρτη 2003 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Διαγωνισμοί θεατρικού έργου

Μέσα σε 60 μέρες από τη δημοσίευση της απόφασης του υπουργού Πολιτισμού (17/3/2003), με την οποία προκηρύσσονται οι διαγωνισμοί του Κρατικού Βραβείου Θεατρικού Εργου για το 2003, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής σε έναν από τους διαγωνισμούς: Για το Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Θεατρικού Εργου, στον οποίο μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε. Στο διαγωνισμό Νέων Θεατρικών Συγγραφέων και στο διαγωνισμό Συγγραφής Παιδικού Θεατρικού Εργου.

Τα υποβαλλόμενα έργα μπορεί να είναι και μονόπρακτα. Οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν με ένα μόνο έργο και σε έναν από τους διαγωνισμούς. Τα έργα υποβάλλονται με αίτηση με ψευδώνυμο, σε πέντε δακτυλογραφημένα αντίτυπα στη Διεύθυνση Καλών Τεχνών, Τμήμα Θεάτρου και Χορού (Μπουμπουλίνας 20 - 106 82 Αθήνα). Το πραγματικό ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση και το τηλέφωνο του συγγραφέα θα περιέχονται σε σφραγισμένο φάκελο, που θα συνοδεύει την αίτηση.

Κάθε έργο που θα βραβευτεί σε τρεις διαγωνισμούς θα παρουσιαστεί από επιχορηγούμενο θίασο, με ειδική οικονομική ενίσχυση του ΥΠΠΟ. Πληροφορίες στο τηλ. 210-8201736 και 210-8201736.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ