Πέμπτη 10 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες της Αλέκας Παπαρήγα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά Θανάσης Παφίλης και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Σπύρος Χαλβατζής, θα περιοδεύσουν στο κτίριο των διοικητικών υπηρεσιών του ΟΣΕ (Καρόλου 1, πλατεία Καραϊσκάκη), σήμερα Πέμπτη, στις 11.30 το πρωί. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα συναντηθούν με εκπροσώπους της διοίκησης του Οργανισμού και θα μιλήσουν σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

Επίσης, σήμερα Πέμπτη η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 7 το βράδυ θα περιοδεύσει στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Ιλιον "Συνεργασία Αλλαγής" Νίκος Τριανταφύλλου», με υποψήφιο δήμαρχο τον Ν. Τριανταφύλλου (οδός Ιδομενέως και Νέστορος).

Μία ώρα μετά, στις 8μ.μ., η Αλέκα Παπαρήγα θα περιοδεύσει στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συμπαράταξης» Περιστερίου με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Σοφό (οδός Παν. Τσαλδάρη, πλατεία Δημαρχείου).

Αύριο, Παρασκευή στις 6 μ.μ., η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα επισκεφτεί τη Νέα Σμύρνη και το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Νέας Σμύρνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καρούμπα (Ομήρου και Ελ. Βενιζέλου, κεντρική πλατεία).

Ενώ, στις 7.30 μ.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα παραβρεθεί στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Ενωτική Αγωνιστική Πορεία - Συνεργαζόμενοι» Καισαριανής, με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Γιώργο Κατημερτζή. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ