Τετάρτη 2 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Συζητήσεις με όλους τους υποψήφιους προτείνει ο Σπ. Χαλβατζής

Επιστολή στους διευθυντές των τηλεοπτικών σταθμών

Επιστολή στους διευθυντές Ειδήσεων και Ενημέρωσης των τηλεοπτικών σταθμών έστειλε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Σπύρος Χαλβατζής. Ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» κατέθεσε πρόταση για διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης σε κάθε σταθμό, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθήνας.

Στην επιστολή σημειώνεται ότι μια τέτοια συζήτηση θα ήταν σκόπιμη, προκειμένου οι τηλεθεατές να ενημερωθούν αναλυτικά για τις θέσεις όλων των υποψηφίων. Μια συζήτηση όπου θα συμμετέχουν ισότιμα όλοι οι υποψήφιοι και όπου θα δοθεί σε όλους η δυνατότητα να παρουσιάσουν απόψεις και δραστηριότητες. Ο Σπ. Χαλβατζής υπογραμμίζει ότι μια τέτοια συζήτηση πραγματικά χρειάζεται, δεδομένου μάλιστα ότι «ενοχλητικές» για τους κρατούντες φωνές - όπως της «Συμπαράταξης» και της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» - αποσιωπούνται συστηματικά.

Να θυμίσουμε ότι από τον Ιούνη ακόμα, η «Συμπαράταξη» -με προηγούμενη επιστολή της στους διευθυντές Ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών- κατήγγειλε ότι «δεν τυγχάνει ίσης μεταχείρισης -συγκριτικά τουλάχιστον με τους υπόλοιπους συνδυασμούς και υποψηφίους δημάρχους Αθηναίων». Οτι «αποκλείεται η δική μας άποψη και ο δικός μας πολιτικός λόγος».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ