Πέμπτη 29 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επίσκεψη τιμής στη Μακρόνησο

Διοργανώνεται στις 5.9.02 από την ΠΕΚΑΜ

Την Πέμπτη 5 του Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί οριστικά, η επίσκεψη τιμής και μνήμης, κατ' εξαίρεση για φέτος, ημέρα καθημερινή, με δωρεάν παραχώρηση και μόνο για την ημέρα αυτή του πλοίου «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ», από την ιδιοκτήτρια εταιρία «ΕΛΛΑΣ ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝΣ», την οποία και θερμά ευχαριστούμε για την πάντοτε ευγενή προσφορά της.

Αυτό ανακοίνωσε, χτες, το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου, το οποίο υπενθυμίζει ότι η επίσκεψη τιμής που γίνεται το Μάη στη Μακρόνησο είχε ματαιωθεί ένεκα της κατασκευής της επί χρόνια διεκδικούμενης από την ΠΕΚΑΜ προβλήτα στο νησί.

Η αναχώρηση του πλοίου θα γίνει στις 5/9/2002 και ώρα 7.30 πμ, ακριβώς, από τον Πειραιά (τμήμα Αργοσαρωνικού). Θα περάσει από το Λαύριο κατά τις 10.30 πμ. Ωρα επιστροφής από το Μακρονήσι ορίζεται η 4.30 μμ, με ενδιάμεσο σταθμό το Λαύριο και άφιξη στον Πειραιά κατά τις 9 το βράδυ.

Το ΔΣ της ΠΕΚΑΜ καλεί τα μέλη, τους συγγενείς και φίλους Μακρονησιώτες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα γραφεία του Συνδέσμου (Ακαδημίας 91-93 και στο τηλέφωνο 010.3824.461), από τις 10 πμ μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι, πλην Κυριακής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για συμμετοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ