Τρίτη 23 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πάντα... Βότσης!

Παπαγεωργίου Βασίλης

Στη «σεξουαλική οικονομία» κατέφυγε και πάλι ο Γιώργος Βότσης της «Ελευθεροτυπίας», με συνέντευξή του στο «Εψιλον», προκειμένου να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Πώς δηλαδή για χρόνια ήταν κολλητάρι του ο Ντάνος Κρυστάλλης, ο ΚΥΠατζής για τον οποίο εκ των υστέρων ο ίδιος ο Βότσης λέει «έκανε δουλιά στα Εξάρχεια ο Κρυστάλλης γιατί και ο ίδιος έβαζε βόμβες, πλάσαρε ναρκωτικά, όπλα, χρηματοδοτούσε διάφορες ενέργειες». Ως εξήγηση για τη σχέση του με τον Κρυστάλλη ο Βότσης επαναλαμβάνει την αυτοχαρακτηριστική φράση που είχε χρησιμοποιήσει και όταν αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Κρυστάλλη, δηλαδή το περίφημο «είμαι μαλάκας». Και με την ίδια σοβαρότητα που διατυπώνει αυτόν τον αυτοχαρακτηρισμό, μερικές αράδες πιο κάτω απαντά σε ερώτηση για τη θέση του ΚΚΕ σχετικά με τη «17Ν»: «τη θεωρώ ηλίθια». Ενώ, με περίσσιο θράσος αξιώνει: «Να το βουλώσει η κυρία Παπαρήγα»!

Μετά κι απ' αυτό, τι να σχολιάσουμε; Επαναφέρουμε, απλώς στη μνήμη μας, όσα έχουν πει κατά καιρούς γι' αυτόν ορισμένοι, που είχαν την ατυχία να τον υποστούν, σε άλλα δύσκολα χρόνια.

Ετσι, δε μας ξενίζει και η παρακάτω δήλωσή του: «Η μόνη σοβαρή παρουσία στην τηλεόραση, εκτιμά ο Βότσης, ήταν ο αρχηγός της Αστυνομίας, ο Νασιάκος, λακωνικός, σοβαρός, με άψογα ελληνικά, κέρδιζε την εμπιστοσύνη του ακροατή του».

Δεν αμφιβάλλουμε καθόλου πως ο Νασιάκος κερδίζει την εμπιστοσύνη ακροατών τύπου Βότση, που για να στηρίξει την ασφαλίτικη εκτίμηση περί «κουμπουροφόρου σταλινισμού» φτάνει στο σημείο να δηλώνει και «αντιεξουσιαστής». Ποιος; Ο Βότσης!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ