Τρίτη 23 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Διπλή ήττα

Κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια της Παρασκευής (ήττα με 14 - 13 στα πέναλτι) φάνηκαν οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ανδρών που το Σάββατο υπέστησαν τη δεύτερη ήττα από την Ισπανία με 8-4 για το «Γουόρλντ Λιγκ». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που στελεχώνεται κυρίως από παίκτες της Εθνικής εφήβων μετά την αποχή των 9 παλιών διεθνών, στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία. Μάλιστα την Παρασκευή στο πρώτο παιχνίδι οι διεθνείς μας ηττήθηκαν στα πέναλτι αφού η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 9-9. Παρ' όλα αυτά, το Σάββατο η κούραση ήταν εμφανές στοιχείο στους παίκτες του Κούλη Ιωσηφίδη που άντεξαν μόνο δυο εννιάλεπτα και ηττήθηκαν με 8-4. Η Εθνική μας βρισκόταν κοντά στο σκορ (5-4) μέχρι τη λήξη της δεύτερης περιόδου αλλά από κει και πέρα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω. Τα εννιάλεπτα: 3-3, 1-2, 0-2, 0-1 ΕΛΛΑΔΑ: Λούδης, Στελλάτος Θεοδωρόπουλος, Μπλάνης. ΙΣΠΑΝΙΑ: Σανζ 2, Ερνάντεζ, Τορίλ, Μάρκος, Τορίλ, Μορός.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ιταλία πέτυχε δυο νίκες επί της Βραζιλίας με 11-4 και 13-5 αντίστοιχα. Η βαθμολογία του Α` ομίλου: Ισπανία 28, Ιταλία 26, Ελλάδα 16, Βραζιλία 109.

Από χτες η Εθνική μας ξαναμπήκε στους ρυθμούς της προετοιμασίας ενόψει των δυο παιχνιδιών κόντρα τη Βραζιλία εκτός έδρας το Σαββατοκύριακο για την 6η αγωνιστική και τελευταία της Α` φάσης του παγκόσμιου τουρνουά. Η προπόνηση έγινε στο κολυμβητήριο του Αγ. Κοσμά και χτες το βράδυ αναμενόταν η απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού Κούλη Ιωσηφίδη αν τελικά θα πάρει στη Βραζιλία 13ο παίκτη μετά την αποχώρηση των Χρήστου Αφρουδάκη και Νικήτα Κόχειλα στην εθνική εφήβων ενόψει του τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ