Τρίτη 23 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΤΕΠ) ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ αριθ. 202/τ. παράρτημα/ 5-7-2002

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Μία (1) θέση ΕΤΕΠ ΠΕ Κατηγορίας Κλάδου Πληροφορικής με ειδικότητα Πληροφορικής (SOFTWARE), με εισαγωγικό βαθμό τον 7ο και με τριετή θητεία, για την παροχή έργου υποδομής στην εν γένει λειτουργία του Τμήματος προσφέροντας εξειδικευμένες τεχνικές εργαστηριακές υπηρεσίες για την αρτιότερη εκτέλεση του εκπαιδευτικού, ερευνητικού και εφαρμοσμένου έργου του.

Προϋποθέσεις για την πλήρωση της ανωτέρω θέσης είναι:

Α) Πτυχίο ή δίπλωμα Πληροφορικής (SOFTWARE) Α.Ε.Ι. ή πτυχίο Α.Ε.Ι. θετικών επιστημών σχετικό με την ειδίκευση της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχου ιδρύματος της αλλοδαπής.

Β) Γνώση στοιχείων ξένης γλώσσας (κατά προτίμηση της αγγλικής γλώσσας).

Γ) Εξειδίκευση στην «Πληροφορική και Εφαρμογές», η οποία αποδεικνύεται είτε από σχετικές σπουδές, είτε από ανάλογη επιμόρφωση ή από επαγγελματική ερευνητική πείρα ή από συνδυασμό αυτών.

Ο τρόπος διαπίστωσης των προσόντων (Α, Γ) θα γίνει με αξιολόγηση των βεβαιώσεων και λοιπών δικαιολογητικών που θα καταθέσουν οι υποψήφιοι. Οι υποψήφιοι θα κληθούν και σε προσωπική συνέντευξη.

Οι υποψήφιοι για την πλήρωση των παραπάνω θέσεων πρέπει:

  • Να είναι Ελληνες πολίτες ή πολίτες κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν. 2431/1996 και του ΠΔ 134/1999 (ΦΕΚ αριθ. 132/τ.Α' /29-6-1999).
  • Να έχουν συμπληρωμένο το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην υπερβαίνουν το 40ό έτος.
  • Οι άνδρες αν είναι Ελληνες πολίτες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Οσοι δεν έχουν αναγνωριστεί ως αντιρρησίες συνείδησης να έχουν εκπληρώσει σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία (άρθρο 5 του Ν. 2683/1999). Το κώλυμα της μη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ισχύει για πολίτες κράτους - μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στο οποίο δεν προβλέπεται όμοιο κώλυμα διορισμού.
  • Να μην έχουν κώλυμα από ποινική καταδίκη ή υποδικία ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση (άρθρο 8 του Ν. 2683/1999).
  • Να είναι υγιείς.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την αίτησή τους ταχυδρομικώς (express ή συστημένα) στο Πρωτόκολλο του Παντείου Παν/μίου (Λεωφ. Συγγρού 136-17671, Καλλιθέα, πληροφορίες Γραμματεία Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης Τρίκα Ιωάννα, τηλ. 010 920.1437) (παλαιό κτίριο, καθημερινά, ώρες 10.00 - 11.00 π.μ.) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 30 ημερών από την ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας προκήρυξης στον ημερήσιο Τύπο, (δηλαδή έως και τις 22-08-2002), αίτηση υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση στοιχεία και τα νόμιμα δικαιολογητικά όπως αυτά αναφέρονται παρακάτω:

1. Αίτηση υποψηφιότητας η οποία συντάσσεται από τον υποψήφιο.

2. Επικυρωμένα αντίγραφα πτυχίων και τίτλων σπουδών (πτυχίο, δίπλωμα ξένης γλώσσας κλπ.). Αν οι τίτλοι σπουδών προέρχονται από την αλλοδαπή απαιτούνται οι επίσημες μεταφράσεις τους από το Υπουργείο Εξωτερικών ή ελληνικής διπλωματικής αρχής στο εξωτερικό και η πράξη αναγνώρισης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. για την ισοτιμία.

3. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα σε τέσσερα (4) τουλάχιστον αντίτυπα, με συνοπτική ανάλυση των επιστημονικών τους εργασιών.

4. Πιστοποιητικό προϋπηρεσίας ή επαγγελματικής πείρας.

5. Πιστοποιητικό δήμου ή κοινότητας από το οποίο να προκύπτει η χρονολογία της γέννησης του ενδιαφερόμενου και ο τρόπος και ο χρόνος κτήσεως της ελληνικής ιθαγένειας. Προκειμένου για πολίτες κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης πιστοποιητικό της αρμόδιας αρχής του κράτους την ιθαγένεια του οποίου έχει ο υποψήφιος.

6. Πιστοποιητικό υγείας και αρτιμέλειας από Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή.

7. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου δικαστικής χρήσης.

8. Πιστοποιητικό τύπου Α του αρμόδιου Στρατολογικού Γραφείου από το οποίο να προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος δεν έχει στρατολογική ή χρηματική υποχρέωση.

9. Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης οφείλουν να υποβάλουν, εκτός των πιο πάνω δικαιολογητικών και πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ελληνικού ΑΕΙ ή απολυτηρίου Ελληνικού Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας Δ' Επιπέδου από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Τα δικαιολογητικά 6, 7 και 8 θα κατατεθούν από τον υποψήφιο ο οποίος θα εκλεγεί σε θέση ΕΤΕΠ.

Αθήνα 15 Ιουλίου 2002

Η Πρόεδρος

Καθηγήτρια Ε. Μπέσιλα - Μακρίδη


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ