Κυριακή 23 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πορεία του ΕΣΥΝ την Τετάρτη

Με συγκέντρωση στα Προπύλαια, ώρα 6.30 μ.μ., την Τετάρτη θα δώσει το μήνυμα της πάλης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ).

Το ΕΣΥΝ καλεί όλους τους φορείς να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς τη Βουλή και στα γραφεία του ΟΗΕ.

Αυτές τις μέρες θα γίνουν πολλές εκδηλώσεις κατά των ναρκωτικών.

  • Την Τρίτη, 25.6.2002, ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) και το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, συνδιοργανώνουν ημερίδα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ, με θέμα «Πρόληψη: Πράξη Ζωής - Ευθύνη για το μέλλον», στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
  • Την Τετάρτη 26 Ιούνη, η Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ σε συνεργασία με μαζικούς πολιτιστικούς φορείς θα πραγματοποιήσει στο πεζοδρόμιο της οδού Βασιλίσσης Ολγας (στο ύψος του Ζαππείου Μεγάρου), από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, έκθεση φωτογραφίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας και θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων που θα περιλαμβάνουν ενημερωτικές παρεμβάσεις, πολιτιστικές και εικαστικές εκδηλώσεις, θεατρικά δρώμενα, ομιλίες - συζητήσεις.
  • Η Β΄ Μονάδα Βραχείας Διάρκειας του Προγράμματος Υποκατάστασης, σε συνεργασία με τις λοιπές Θεραπευτικές Μονάδες του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) σε Αθήνα και Πειραιά, διοργανώνουν ποδοσφαιρικό τουρνουά, την Τετάρτη 26 Ιούνη, στις 6.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Ηρακλείου.
  • Την Τετάρτη 26 Ιούνη 2002, τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας «Γέφυρα» θα διασχίσουν, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τη θαλάσσια διαδρομή από το Αντίρριο στο Ρίο, χτίζοντας τη δική τους γέφυρα ζωής.
  • Την ίδια μέρα το προσωπικό και τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος «Παρέμβαση» θα πραγματοποιήσουν έκθεση ζωγραφικής και καλλιτεχνικά δρώμενα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50). Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 30 Ιούνη, 9.00 π.μ. - 1.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ. - 7.00 μ.μ., εκτός απογεύματος Κυριακής.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ