Παρασκευή 21 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Νέα εταιρία Κοπελούζου - Ρώσων

Και νέα ενεργειακή εταιρία με την επωνυμία «Gazkop AE» ίδρυσαν ο Ομιλος Κοπελούζου και οι Ρώσοι συνεταίροι του. Η νέα εταιρία συστάθηκε από κοινού με την «Gazexport Ltd» (θυγατρική της «Gazprom») και τον Κοπελούζο, με συμμετοχή στο μετοχικό της κεφάλαιο από 50% έκαστος. Σε ανακοίνωση της εν λόγω εταιρίας, αναφέρεται ότι σκοπός της είναι η ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας συμπληρωματικών επενδυτικών δραστηριοτήτων με αυτές της «Προμηθέας Γκαζ» στον ευρύτερο ενεργειακό χώρο, αλλά και σε νέους τομείς.

Να σημειωθεί ότι ο Κοπελούζος έχει ήδη κοινή εταιρία με την «Gazprom», η οποία συστάθηκε με τις διακρατικές συμφωνίες Ελλάδας και Ρωσίας, που αφορούσαν στο φυσικό αέριο, όταν τότε ο Κοπελούζος είχε αναγορευτεί σε συνεταίρο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ