Παρασκευή 20 Ιούνη 2025
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελιών της Μ. Καρυστιανού

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας της Μαρίας Καρυστιανού σχετικά με απειλές για τη ζωή της και τη ζωή του γιου της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για πρώην δικαστικό ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία και κλήθηκε για κατάθεση από άντρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο πρώην δικαστικός με την γυναίκα του συναντήθηκαν με την Μ. Καρυστιανού σε καφετέρια στο Πεδίον του Αρεως. Η Μ. Καρυστιανού είχε καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα. Ειδικότερα, η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων του Δυστυχήματος των Τεμπών είχε περιγράψει συμβάν κατά το οποίο, σε συνάντησή της με ζευγάρι σε καφετέρια του Πεδίου του Αρεως, τα δύο πρόσωπα «την προέτρεψαν να προσέχει, για την ασφάλεια τη δική της και του παιδιού της».

Το ζευγάρι ήρθε σε επαφή μαζί της μέσω ενός απόστρατου αστυνομικού. Ωστόσο, κατά την κατάθεσή της στη συγκεκριμένη υπηρεσία αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία των δύο αυτών προσώπων, ενώ κάτι αντίστοιχο έπραξε για τον εν ενεργεία αστυνομικό, ο οποίος - όπως υποστήριξε στην κατάθεσή της - ανέφερε στα δύο αυτά πρόσωπα απειλές που αφορούσαν τον γιο της. Ομως η αστυνομία φέρεται να έφτασε στην ταυτοποίησή τους, μέσω βιντεοληπτικού υλικού.

Ειδικότερα, κατά την έρευνα των αρχών συγκεντρώθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής στο οποίο διακρίνεται ο πρώην δικαστικός λειτουργός, μαζί με την σύζυγό του και την Μ. Καρυστιανού, να εισέρχονται στη καφετέρια. Ακολούθως η Μ. Καρυστιανού κλήθηκε και έδωσε νέα συμπληρωματική κατάθεση αργά χτες το απόγευμα στο Τμήμα Εκβιαστών, όπου και αναγνώρισε τα πρόσωπα που της έδειξαν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο πρώην δικαστικός έχει κληθεί προκειμένου να καταθέσει για τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παραπομπή σε δίκη 17 αξιωματικών της αστυνομίας (2024-08-08 00:00:00.0)
Ξεκίνησε η δίκη για τον ξυλοδαρμό από αστυνομικούς (2021-11-18 00:00:00.0)
Ανακρίσεις στο περιβάλλον Ρέντσι (2017-03-04 00:00:00.0)
Κινητοποίηση σήμερα στη ΓΑΔΑ (2014-09-10 00:00:00.0)
Την Παρασκευή θα συνεχιστεί η δίκη των χαλυβουργών (2014-03-15 00:00:00.0)
Δεύτερη προθεσμία πήρε η Αντ. Ηλία (2005-04-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ