Τετάρτη 15 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σύσκεψη για την προετοιμασία

Τη συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση που καλεί το ΠΑΜΕ στις 29 του Μάη, προγραμματίζουν μια σειρά πρωτοβάθμια σωματεία της Θεσσαλονίκης, παρά τις μεθοδεύσεις της συνδικαλιστικής ηγεσίας της ΓΣΕΕ να οδηγήσει το εργατικό κίνημα σε νέα υποχώρηση και να στείλει την Κοινωνική Ασφάλιση στην αγχόνη της εργοδοσίας.

Σήμερα στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η πλατιά σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών που καλεί το ΠΑΜΕ για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας και της απεργιακής κινητοποίησης.

Στο μεταξύ μέχρι τα μέσα της επόμενης βδομάδας, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος συνεδριάσεων των Διοικητικών Συμβουλίων και των Συνελεύσεων μιας σειράς πρωτοβάθμιων Σωματείων που προσανατολίζονται να συμμετέχουν στην απεργία στις 29 του μήνα και να συνταχτούν με τις ταξικές δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος. Σήμερα και αύριο Πέμπτη, αναμένεται να συνεδριάσουν τα σωματεία εργαζομένων της ΔΕΘ, των Χημικών Βιομηχανιών και του κλάδου του Δέρματος.

Εξάλλου, εκκρεμεί ακόμη η απάντηση του προεδρείου του ΕΚΘ στο αίτημα των συνδικαλιστών της Εργατικής Ενότητας, για έκτακτη σύγκληση Ολομέλειας με θέμα την εργατική κινητοποίηση στις 29 Μάη και τη συμμετοχή του ΕΚΘ σ' αυτήν.

Αντίστοιχα, με συσκέψεις και προγραμματισμένες συνεδριάσεις πρωτοβάθμιων σωματείων προχωρά η προετοιμασία της νέας απεργιακής κινητοποίησης και στις άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ