Τετάρτη 24 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 87-91
Ακυρη... εκκίνηση

Σε μπελάδες στον στόχο του για την πρόκριση στο Φάιναλ 4 της Euroleague μπήκε ο Παναθηναϊκός με το ...καλημέρα της σειράς για τα προημιτελικά μετά τη χτεσινή ήττα στο ΟΑΚΑ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 91-87. Ετσι, η ισραηλινή ομάδα απέκτησε προβάδισμα στο κυνήγι της πρόκρισης κάνοντας το 1-0 (η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες) ενώ παράλληλα ...έσπασε την έδρα των «πρασίνων» παίρνοντας τα ηνία ενόψει της συνέχειας. Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στο ίδιο γήπεδο αύριο, Πέμπτη 25/4, στον δεύτερο αγώνα της σειράς, ενώ θα ακολουθήσουν δύο αγώνες στο ουδέτερο Βελιγράδι που χρησιμοποιεί ως έδρα η Μακάμπι.

Στο χτεσινό ματς παρά την καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και συνολικά της επίθεσης, ο Παναθηναϊκός πλήρωσε στην επανάληψη τις κακές άμυνες σε κρίσιμα σημεία που έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους να βγάζουν αντίδραση και να παραμένουν στον αγώνα.

Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Λεσόρ (22 π.) κυριάρχησαν το διάστημα μέχρι το 30' (50-32 ημίχ., 70-63 στο 30'). Ωστόσο με μπροστάρηδες τους Μπράουν (16 π.) και Μπάλντουιν (15 π., πριν αποχωρήσει τραυματίας) η Μακάμπι ανέκαμψε στην 4η περίοδο ισοφαρίζοντας αρχικά (71-71 στο 32') ενώ στο φινάλε βρίσκοντας τα μεγάλα σουτ και με καλή άμυνα έφθασε στη νίκη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ