Παρασκευή 12 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ
Ιστορικό τρόπαιο για τον ΑΟ Νέας Ιωνίας

Συγχαρητήρια για την επιτυχία από τις Οργανώσεις Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Κυπελλούχος ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Ν. Ιωνία

Eurokinissi

Κυπελλούχος ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Ν. Ιωνία
Σε μια σπουδαία επιτυχία έφτασε ο ΑΟ Νέας Ιωνίας, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου στέφθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣΑ, επικρατώντας 2-0 του Αρη Πετρούπολης στον τελικό, που έγινε στο στάδιο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης. Η επιτυχία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα της Ν. Ιωνίας αγωνίζεται στην Α' κατηγορία ΕΠΣΑ και αντιμετώπισε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται μια κατηγορία πιο ψηλά, στην Γ' Εθνική, και ήταν βέβαια το φαβορί του τελικού. Η Ν. Ιωνία πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ του Ραυτόπουλου στο 30' και του Βεζυρτζόγλου στο 44'.

Αρης Πετρούπολης: Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης, Κορώνης (87' Θεοδωρακόπουλος), Καρδάμης, Γκότοβος, Σκεντεράι, Ντόη, Τσίτσαρης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Αμπάνκουα.

Νέα Ιωνία: Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος (49' Ντεμπά), Χατζηγεωργίου, Αποστόλου, Αλέμης (67' Μαρίνου), Κωνσταντίνου, Τζαμάι (77' Γερόλυμος), Σταύρου, Βεζυρτζόγλου, Φερναντίνιο (77' Μπάστας), Αντωνόπουλος (67' Πλατέλλας).

Οργανώσεις Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ: Συγχαρητήρια για την επιτυχία

Τα συγχαρητήριά τους στην ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Ιωνίας για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ εκφράζουν οι Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

«Καμία έκπληξη δεν αποτελεί για όσους παρακολουθούμε από κοντά την καθημερινή και συστηματική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της διοίκησης του ΑΟ Ν. Ιωνίας η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και μάλιστα με αντίπαλο τον Αρη Πετρούπολης, ομάδα Εθνικής κατηγορίας», σημειώνουν και προσθέτουν:

«Πολλά μπράβο στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου γι' αυτήν τη σπουδαία επιτυχία! Ευχόμαστε υγεία και δύναμη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, και επιτέλους να αποκτήσει η πόλη μας, όλοι οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι της, αθλητικές υποδομές αντάξιες των προσπαθειών τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ