Παρασκευή 12 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
«Καίει» τα σενάρια ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Φενέρ στο φινάλε της κανονικής περιόδου

Με στόχο να κλείσει νικηφόρα την κανονική περίοδο της Euroleague ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Φενερμπαχτσέ (21.15 - Novasports Prime) για την 34η αγωνιστική, συμπτωματικά στον απόηχο της χθεσινοβραδινής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης των δύο συλλόγων για το Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι», που με απολογισμό 21-12 βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχουν ήδη προκριθεί απευθείας στα προημιτελικά (πρώτη εξάδα) ενώ διατηρούν και ορισμένες ελπίδες για είσοδο στην τετράδα, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αν και για κάτι τέτοιο θα χρειαστεί συγκεκριμένος συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Από την πλευρά του Γιώργου Μπαρτζώκα διαψεύστηκαν κατηγορηματικά τα σενάρια για «επιλογή αντιπάλου» (ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει τα αποτελέσματα των ομάδων της πρώτης τετράδας πριν τον δικό του αγώνα). Οπως σε κάθε ματς - ξεκαθάρισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» - έτσι και κόντρα στη Φενέρ στόχος της ομάδας είναι η νίκη, που θα τη διατηρήσει στην 5η θέση, ανεξαρτήτως σε τι διασταύρωση στα προημιτελικά θα τη φέρει. Μίλησε δε για ένα δυνατό ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στα πλέι οφ (η Φενέρ είναι 6η με 20-13) και θα διεκδικήσουν στα ίσα τη νίκη.

Για τον Ολυμπιακό αμφίβολη είναι απόψε η συμμετοχή των Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ, με τον πρώτο να συγκεντρώνει σχετικά μεγαλύτερες πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ