Τετάρτη 20 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
NATIONS LEAGUE - ΠΛΕΪ ΟΦ
Στο ... πνεύμα του Euro 2024 η Εθνική

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετράνε αντίστροφα για τον αγώνα με το Καζακστάν, τον πρώτο στην προσπάθεια για πρόκριση στα τελικά της Γερμανίας

Στους ρυθμούς των κρίσιμων πλέι οφ του Nations League έχει μπει για τα καλά η Εθνική

Eurokinissi Sports

Στους ρυθμούς των κρίσιμων πλέι οφ του Nations League έχει μπει για τα καλά η Εθνική
Στον ρυθμό των κρίσιμων αγώνων για τα πλέι οφ του Nations League, που θα κρίνουν τον στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024 το καλοκαίρι στη Γερμανία, κινούνται άπαντες πλέον στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των πλέι οφ της 3ης κατηγορίας της διοργάνωσης η Εθνική αντιμετωπίζει το Καζακστάν στον κρίσιμο μονό ημιτελικό της Νέας Φιλαδέλφειας αύριο Πέμπτη (21.45), με στόχο τη νίκη που θα τη στείλει στον τελικό της κατηγορίας με έπαθλο ένα από τα εναπομείναντα εισιτήρια για το Εuro. Εφόσον προκριθεί στον τελικό, η Εθνική θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ημιτελικού, μεταξύ του Λουξεμβούργου και της Γεωργίας, ο οποίος νικητής του εν λόγω ζευγαριού θα είναι και η γηπεδούχος ομάδα στον τελικό.

Στο ελληνικό συγκρότημα, ενόψει της κρίσιμης αυριανής αναμέτρησης και γενικότερα για τον στόχο της πρόκρισης στο Euro, επικρατεί αισιοδοξία για θετική έκβαση της αποστολής. Ειδικά για τον αγώνα με τους Καζάκους, όλοι στην Εθνική επισημαίνουν την προσοχή που χρειάζεται ο αντίπαλος αλλά δηλώνουν πεπεισμένοι ότι μπορεί να επιτευχθεί το πρώτο βήμα, που θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στα τελικά της Γερμανίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ από τη Δευτέρα έχει όλους τους παίκτες της αποστολής στη διάθεσή του, καθώς ενσωματώθηκαν σε αυτή και οι διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού. Συγκεκριμένα οι Κώστας Τσιμίκας, Ντίνος Μαυροπάνος, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Βαγγέλης Παυλίδης εντάχθηκαν στις προπονήσεις, οι οποίες είχαν ξεκινήσει με τη συμμετοχή των παικτών που αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες. Μάλιστα η δεύτερη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με την παρουσία φιλάθλων, καθώς ήταν ανοιχτή για το κοινό, δείγμα του γενικότερου κλίματος ενθουσιασμού γύρω από την ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο Πογέτ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους διεθνείς και στην προσπάθειά τους να κερδίσουν την πρόκριση στα τελικά του Εuro. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, επεσήμανε, προσθέτοντας ότι όλοι οι παίκτες της Εθνικής γνωρίζουν απόλυτα την κρισιμότητα της αποστολής και τι πρέπει να κάνουν ώστε να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ