Τρίτη 30 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Για την ανάκαμψη ο Ολυμπιακός

Ψάχνοντας αντίδραση μετά την ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στο ΣΕΦ την Αλμπα Βερολίνου (21.15 - Novasports Prime) για την 24η αγωνιστική της Euroleague, που ανοίγει το πρόγραμμα σε μία ακόμα βδομάδα διπλών υποχρεώσεων στη διοργάνωση. Σηματοδοτεί επίσης την είσοδο στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου (34 αγωνιστικές) και για τους «ερυθρόλευκους», που δεν έχουν περιθώρια νέων απωλειών, στόχος είναι η βαθμολογική ανάκαμψη απέναντι στην εκ των ουραγών της βαθμολογίας γερμανική ομάδα. Κάτι τέτοιο θα τους επιτρέψει να πλησιάσουν ξανά την πρώτη εξάδα, που οδηγεί σε απευθείας πρόκριση στα πλέι οφ.

Παρά τη δεινή βαθμολογική θέση της Αλμπα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για ένα ματς που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους παίκτες του, απέναντι σε μια αντίπαλο που έχει το δικό της στιλ παιχνιδιού και απαιτείται απόλυτος σεβασμός προς αυτήν.

Ενόψει της αποψινής αναμέτρησης δεν λείπουν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό, καθώς έχουν τεθεί εκτός μάχης οι Φαλ και Μιλουτίνοφ, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Πετρούσεφ. Από την άλλη, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός Μόουζες Ράιτ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ