Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα για τη στήριξη του Παλαιστινιακού λαού

Πλατύ πολιτικό άνοιγμα πραγματοποιούν οι Οργανώσεις Αττικής του ΚΚΕ με εκδηλώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις, καλώντας τον λαό να εκφράσει ακόμα πιο μαζικά την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό, με σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη | Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό | Καμία στήριξη και διευκόλυνση σε ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - Ισραήλ».

Ταυτόχρονα, οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πρωτοστατούν στα συνδικάτα, στους συλλόγους, στους μαζικούς φορείς για να γίνει υπόθεση του εργατικού - λαϊκού κινήματος η αλληλεγγύη, η συμμετοχή στην πάλη για να σταματήσει τώρα η σφαγή. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων και συσκέψεων τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Καλλιθέας καλούν στο δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Π. Φαλήρου καλεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κοψαχείλας» (Μάμαλη και Φλέμινγκ). Θα μιλήσει η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού καλούν στο Β' ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων (Πλαπούτα 2). Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ταύρου καλεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δημαρχείου Ταύρου (Επταλόφου και Πειραιώς). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Κατασκευών Αττικής καλεί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Γλυφάδας καλεί στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης καλεί στο cafe «Weekend», στην πλατεία Ανεξαρτησίας.

Την Παρασκευή 3 Νοέμβρη

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Φαρμάκου - Χημικής Βιομηχανίας Αττικής καλεί στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ 5ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν στο Θέατρο «Εκστάν». Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ολυμπιακού Χωριού καλούν στο Στέκι Εργατικών Σωματείων. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ελληνικού - Αργυρούπολης καλούν στο 1ο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Πετρούπολης καλούν στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης (Αθανασίου Διάκου και Μπουμπουλίνας). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ