Τρίτη 10 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ελπιδοφόρο μήνυμα μαχητικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ στις μεγάλες μάχες που είναι μπροστά

Με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την επόμενη Κυριακή στη μάχη για να εκλεγούν δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Πάτρα, Καισαριανή, Πετρούπολη, Νίκαια - Ρέντη, Χαϊδάρι και Τύρναβο. Στους υπόλοιπους δήμους και τις Περιφέρειες ο λαός να στείλει μήνυμα καταδίκης, με λευκό ή άκυρο

  • Επιβεβαιώνονται θετικές διεργασίες που εκφράστηκαν και στις βουλευτικές εκλογές, παρά τον συνολικά αρνητικό συσχετισμό.
  • Τα δύσκολα είναι μπροστά για τον λαό και τα «κυβερνητικά χαμόγελα» για το εκλογικό αποτέλεσμα έχουν «κοντά ποδάρια». Εναλλακτική λύση δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ, που παίζουν συμπληρωματικό αντιλαϊκό ρόλο.
  • Το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα συμπόρευσης στις μεγάλες μάχες, στο εργατικό - λαϊκό κίνημα σε προοδευτικό αριστερό κόσμο που σήμερα είναι απογοητευμένος από την πορεία της σοσιαλδημοκρατίας, από τον δρόμο των ψευδαισθήσεων και των αυταπατών που έχει οδηγήσει στον εκφυλισμό.
  • Μεγαλώνουν οι ευθύνες μας να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, στη μαχητικότητα, στη μαζικότητα του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Για πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, για να ανοίξουμε τον δρόμο, με τον λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Eurokinissi


ΣΕΛ.  3   -   28

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ