Σελ. /28
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Δευτέρα 9 Οχτώβρη 2023 - αριθ. φύλλου: 14353

Μεγάλη άνοδος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλες τις Περιφέρειες και σε μεγάλους δήμους

Δ. Κουτσούμπας: Σταθεροποιείται και ενισχύεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής. Ανεβαίνει το κύρος και η εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, μεγαλώνει η μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ

  • Το συνολικό ποσοστό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις 13 Περιφέρειες καταγραφόταν πάνω από 10%, από 6,86% στις περιφερειακές εκλογές του 2019 και 7,69% στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Ιούνη.
  • Στην Περιφέρεια Αττικής το ποσοστό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ήταν πάνω από 14%, ενώ σχεδόν διπλασίασε τα ποσοστά της στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, που πνίγηκε από την εγκληματική πολιτική. Σημαντική άνοδος, πάνω από 2%, και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Μεγάλη άνοδος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο της Αθήνας. Για ποσοστό μικρότερο του 1,5% δεν πέρασε στον β' γύρο.
  • Με πάνω από 41% στην Πάτρα δίνεται η μάχη της επανεκλογής της στον β' γύρο. Δημοτική αρχή από χτες στην Ικαρία η «Λαϊκή Συσπείρωση»!
  • Μάχη την ερχόμενη Κυριακή και για τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ σε Καισαριανή, Χαϊδάρι, Πετρούπολη και Τύρναβο. Μέχρι την τελευταία ψήφο κρινόταν το αποτέλεσμα σε Νίκαια - Ρέντη.
  • Την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνουμε με την ψήφο μας τη νίκη των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» εκεί που πέρασαν στον β΄ γύρο. Σε όλους τους άλλους δήμους και στις Περιφέρειες ο λαός να στείλει μήνυμα καταδίκης, με λευκό ή άκυρο.

ΣΕΛ.  3   -   25

Copyright 2023 The Associated

Copyright 2023 The Associated

Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ»
Ο παλαιστινιακός λαός έχει δικαίωμα να παλεύει ενάντια στην πολύχρονη κατοχή

ΚΚΕ: Χρειάζεται μεγαλύτερη λαϊκή αλληλεγγύη στον αγώνα για τερματισμό της ισραηλινής κατοχής, που έχει τη στήριξη των ΗΠΑ - ΕΕ και των συμμάχων τους

  • Σφοδρές συγκρούσεις με εκατοντάδες νεκρούς στο Ισραήλ και στη Λωρίδα της Γάζας
  • Απαράδεκτες ανακοινώσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζουν τις κατοχικές δυνάμεις και δεν αναγνωρίζουν το παλαιστινιακό κράτος, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Βουλής από το 2015

ΣΕΛ.  26   -   28



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ