Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!
Τώρα να συνεδριάσει η ΓΣΕΕ για να πάρει απόφαση

Σε όλα τα όργανα οι συνδικαλιστές της ΔΑΣ προτείνουν να δοθεί απεργιακή απάντηση τη μέρα που έρχεται για ψήφιση το τερατούργημα

Την έκτακτη σύγκληση της διοίκησης της ΓΣΕΕ για σήμερα Παρασκευή έχουν ζητήσει οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές της ΔΑΣ. Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση το αντεργατικό νομοσχέδιο την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη, η ΔΑΣ ζητά την προκήρυξη 24ωρης πανεργατικής απεργίας για τη συγκεκριμένη μέρα.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχο αίτημα έχουν καταθέσει οι εκλεγμένοι της ΔΑΣ και στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ενώ την ίδια πρόταση καταθέτουν σε Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα σε όλη τη χώρα, πολλά από τα οποία έχουν πάρει ήδη αποφάσεις.

Την άμεση σύγκληση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, το αργότερο σήμερα Παρασκευή, για να οριστεί ημερομηνία απεργίας, ζητούν με επείγον αίτημα που κατέθεσαν οι εκλεγμένοι της «Εργατικής Ενότητας».

Αποφάσεις για απεργία έχουν πάρει τα Εργατικά Κέντρα Πειραιά, Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, Ιωαννίνων, Εύβοιας, Λαμίας, Θήβας, Λιβαδειάς, Φωκίδας, Λάρισας, Αρτας, Θεσπρωτίας, Ημαθίας, Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Λευκάδας, Σάμου, οι Ομοσπονδίες Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων, Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, και μια σειρά σωματεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ