Στην πολιτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης εκφωνήθηκε επικήδειος από τον Αλέξη Ματή εκ μέρους της ΚΟ Νέας Σμύρνης, καθώς και από τον Γιώργο Μηλιώνη εκ μέρους του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Λίγα λόγια αποχαιρετισμού είπε επίσης η παλιά της συμμαθήτρια Γεωργία Μαχαίρα.
Μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση ο συναγωνιστής Ανδριανός Μπούκουρης απηύθυνε ύστατο αποχαιρετισμό στην αγαπημένη σύντροφο της ζωής και των αγώνων.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης πολυμελής αντιπροσωπεία του Εθνικού Συμβουλίου ΕΕΔΥΕ και μέλη των Επιτροπών Ειρήνης, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Σταύρο Τάσο και την γενική γραμματέα Ελπίδα Παντελάκη.