Πέμπτη 11 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις παρατάξεων
  • Σήμερα Πέμπτη, στις 8 μμ, η ΝΑΣ Ζακύνθου και η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία» Ζακύνθου καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα τις θέσεις των δύο Κινήσεων στις επικείμενες εκλογές, με παράλληλη ανακήρυξη του υποψήφιου νομάρχη (αίθουσα του Κέντρου Νεότητας, πλ. Κάλβου).
  • Σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ. η «Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία» (ΔΗΠΙ) καλεί τον ιωνιώτικο λαό σε συγκέντρωση - συζήτηση για τις συνέπειες των Ολυμπιακών Εργων στη Ν. Ιωνία (πλατεία ΠΕΡΑΗ Καλογρέζας, στην αρχή Βυζαντίου).
  • Ο ετήσιος δημόσιος απολογισμός της δημοτικής αρχής Καρδίτσας θα γίνει, για τρίτη συνεχή χρονιά, την ερχόμενη Κυριακή, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου, από τον δήμαρχο της πόλης, Χρ. Τέγο. Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος Καρδίτσας θα παρουσιάσει τις προοπτικές για το 2002, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος με τους δημότες.
  • Τη Δευτέρα 15 Απρίλη στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, η «Αγωνιστική Προοδευτική Συνεργασία για την Πέλλα» παρουσιάζει τη Διακήρυξή της για τις ερχόμενες Νομαρχιακές Εκλογές, καθώς και τον υποψήφιο νομάρχη, Αλέκο Ουγγρίνο.
  • «Διεκδικούμε την πόλη μας». Με αυτό το σύνθημα, δεκαπέντε κοινωνικοπολιτικές προσωπικότητες της πόλης της Χαλκίδας και εκπρόσωποι της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης», καλούν τους δημότες, τη Δευτέρα 15 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στο «Θέατρο Παπαδημητρίου» για την ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου που θα στηρίξουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ