Δευτέρα 26 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ 7,7% ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400.000 ΨΗΦΟΥΣ!

RIZOSPASTIS

  • Τρίτη δύναμη το ΚΚΕ στην Αττική και στην Α' Θεσσαλονίκης. Νέα άνοδος σε εργατογειτονιές όλης της χώρας, σε πόλεις και κωμοπόλεις και σε περιοχές που σημαδεύτηκαν από μεγάλους λαϊκούς αγώνες
  • 20 βουλευτές εκλέγει το ΚΚΕ σε: Α' Αθήνας, Βόρειο Τομέα, Δυτικό Τομέα, Νότιο Τομέα, Ανατολική Αττική, Δυτική Αττική, Α' Πειραιά, Β' Πειραιά, Α' Θεσσαλονίκης, Β' Θεσσαλονίκης, Αχαΐα, Λάρισα, Μαγνησία, Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια, Ηράκλειο. Μεγάλη νίκη στη Λέσβο, ξανακερδήθηκε η έδρα. Δεύτερη δύναμη στη Σάμο.
  • Καμιά αναμονή! Το ΚΚΕ από αύριο θα κάνει πράξη τη δέσμευσή του, θα βρεθεί στο μετερίζι μιας 100% μαχητικής λαϊκής αντιπολίτευσης
  • Η απάντηση βρίσκεται στην ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης αστικής πολιτικής. Για να πλατύνει το χαμόγελο του λαού μας, για να μεγαλώσει η αισιοδοξία, για να αναγεννηθεί η ελπίδα.
  • Αρνητική εξέλιξη η παρουσία στη Βουλή του ακροδεξιού και φασιστικού χώρου. Αποδεικνύεται ότι ο φασισμός - ναζισμός αντιμετωπίζεται με τη λαϊκή πάλη και όχι με νομοθετήματα που μάλιστα ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ