Δευτέρα 26 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης

Eurokinissi

Σε μεζεδοπωλείο στο Αιγάλεω βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, σε μια ανάπαυλα της εκλογικής μάχης, μαζί με μέλη και φίλους του Κόμματος, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές. Μοιράστηκε μαζί τους στιγμές χαλάρωσης αλλά και αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Θανάσης Παφίλης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Αφροδίτη Κτενά, Χρήστος Κατσώτης, Βιβή Δάγκα, Γιώργος Πέρρος, Διαμάντω Μανωλάκου, Νίκος Αμπατιέλος, Αλεξάνδρα Τσιρογιάννη, Βασίλης Πετρόπουλος, Βασίλης Γκιτάκος, Χρήστος Τσοκάνης και ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Αιγάλεω με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Νίκος Καραγιάννης.

Επιπλέον, παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Διονύσης Τσακνής, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Κώστας Γουλιάμος, Λιάνα Κανέλλη, Βαγγέλης Σερίφης, Σεμίνα Διγενή.

Επίσης, τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ Δημήτρης Αρβανιτάκης, Ελένη Μπέλλου, Μάκης Παπαδόπουλος, που είναι και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, ο Νίκος Σοφιανός, ο Θέμης Γκιώνης, ο Θοδωρής Χιώνης, ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Τέλος οι καλλιτέχνες Θύμιος Παπαδόπουλος, Λίλα Καφαντάρη και Τζένη Κόλλια, και ο πανεπιστημιακός Γιάννης Μηλιός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ