Δευτέρα 26 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
«Ταχύτατα» τα νέα αντιλαϊκά μέτρα

Eurokinissi

Ως «μήνυμα συνέχειας στη διαδρομή που χαράξαμε πριν από τέσσερα χρόνια» και ταυτόχρονα «ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα στον δρόμο των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η πατρίδα μας», ερμήνευσε το εκλογικό αποτέλεσμα ο Κυρ. Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του χτες βράδυ, προαναγγέλλοντας νέα επίθεση με ακόμα μεγαλύτερη ένταση στα λαϊκά συμφέροντα προκειμένου να υπηρετηθούν τα μνημόνια διαρκείας.

Διαβεβαίωσε, άλλωστε, ότι θα μείνει «πιστός» σε ό,τι παρουσίασε ως «εθνικό καθήκον», ενώ μιλώντας για την «αποτελεσματικότητα της νέας διακυβέρνησης» επισήμανε ότι «οι στόχοι μας είναι υψηλοί και πρέπει να είναι υψηλοί, σε μια δεύτερη θητεία που μπορεί να μεταμορφώσει την Ελλάδα», μην αφήνοντας περιθώρια εφησυχασμού, καθώς «από αύριο κιόλας η νέα κυβέρνηση καλείται να αποτυπώσει σε έργο την επικράτηση των ιδεών και των πολιτικών συμπεριφορών που δικαίωσε η κάλπη».

Προσθέτοντας, τέλος, ότι θα επιδιώξει «ευρύτερες συναινέσεις», ώστε να περάσουν ευκολότερα αυτά τα μέτρα, τόνισε ότι «οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις (...) θα προχωρήσουν με ταχύτητα, καθώς αυτό απαιτεί η επιλογή του ελληνικού λαού. Και θα την τιμήσω στο ακέραιο», όπως είπε.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ