Δευτέρα 22 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γιόρτασαν τη σημαντική ενίσχυση του ΚΚΕ

Τη σημαντική αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ πανελλαδικά και στη Θεσσαλονίκη γιόρτασαν χτες βράδυ τα μέλη, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος και της ΚΝΕ, στήνοντας αυθόρμητα γλέντια σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Στο κεντρικό εκλογικό κέντρο, δίπλα στα γραφεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, στην πλατεία του Εύοσμου, στον Αγιο Θεράποντα στην Κάτω Τούμπα, στη Λαμπράκη στην Ανω Τούμπα, στη Χαριλάου, στην Καλαμαριά και αλλού. Με την επιστροφή των εκλογικών αντιπροσώπων από τα εκλογικά τμήματα και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, που αποτέλεσαν τους πρώτους μαζικούς πυρήνες, σταδιακά άρχισαν να συγκεντρώνονται φίλοι και άλλοι συναγωνιστές που ήρθαν μαζί με τους κομμουνιστές να στήσουν τη δική τους γιορτή. Μια γιορτή που με τα τραγούδια και τα συνθήματα να μπλέκουν όμορφα, σηματοδοτεί τη συνέχεια του αγώνα μπροστά στην πιθανή νέα εκλογική μάχη, αλλά και στις μάχες παντού, στους χώρους δουλειάς και μόρφωσης, στις γειτονιές.

Οπως έλεγαν στις συζητήσεις, χτες έγινε ένα μεγάλο, ένα σημαντικό βήμα, που το επόμενο διάστημα πρέπει να μαχητικοποιηθεί για να δυναμώσει ο αγώνας του λαού και της νεολαίας, κόντρα στην πολιτική που ακολούθησαν και η ΝΔ και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Μια πολιτική φτώχειας και εξαθλίωσης.

Χτες λοιπόν διασκέδασαν, γιόρτασαν, φορτίζοντας τις μπαταρίες και από σήμερα ξαναμπαίνουν στη μάχη, για να δυναμώσει ο αγώνας του λαού με μπροστάρη το ΚΚΕ. Με αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη δύναμη, πείσμα και αποφασιστικότητα, με σύνθημα «ΚΚΕ δυνατό δύναμη για τον λαό» και οδηγό «ένας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία».
Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ