Τετάρτη 12 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Ντέρμπι στο Φάληρο για μια θέση στον τελικό

Το πρώτο εισιτήριο για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου σφραγίζεται σήμερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου κοντράρονται Ολυμπιακός και ΑΕΚ (19.30 - Cosmote Sport 4) στον επαναληπτικό μεταξύ τους ημιτελικό, ο οποίος διεξάγεται εξ αναβολής, καθώς η αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία του είχε συμπέσει με το τριήμερο πένθος για την τραγωδία των Τεμπών.

Η ΑΕΚ έχει αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα με τη νίκη της με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Ολυμπιακό να επιδιώκει τη μεγάλη ανατροπή. Η «Ενωση» αναμένεται να εμφανιστεί με αλλαγές στο βασικό σχήμα της, αλλά και καλή ψυχολογία μετά τις πρόσφατες νίκες για το πρωτάθλημα, την ώρα που στον Ολυμπιακό επιζητούν ψυχολογική αντίδραση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Αζέρος διαιτητής Αλιγιάρ Αγκάγεφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ, Ακίφ Αμιράλι και τον Ελτσίν Μασίγεφ στο VAR.

Οσο για το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης, ΠΑΟΚ και Λαμία αναμετρώνται αύριο Πέμπτη (17.00 - Cosmote Sport 4) στη ρεβάνς της Τούμπας, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει «κλειδώσει» την πρόκριση στον τελικό μετά το επιβλητικό υπέρ του 5-1 στο πρώτο ματς στη Φθιώτιδα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ