Τρίτη 11 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΥΓΕΙΑ
Στα Σέρβια για το Κέντρο Υγείας

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και στο Κέντρο Υγείας Σερβίων, την οποία οργάνωσαν οι δήμοι Σερβίων και Βελβεντού, με αιτήματα την άμεση ενίσχυση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της περιοχής.

Οι ήδη υποστελεχωμένες δομές δημόσιας Υγείας της περιοχής, το Κέντρο Υγείας Σερβίων και το Περιφερειακό Ιατρείο Βελβεντού αντιμετωπίζουν πλέον ακόμα μεγαλύτερη πίεση μετά και το κλείσιμο της υψηλής γέφυρας Σερβίων, που συνδέει την περιοχή με την Κοζάνη και το «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο. Παράλληλα ο λαός της περιοχής διεκδικεί και τη σύσταση βάσης ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σερβίων.

Στη συγκέντρωση μίλησαν οι δήμαρχοι Σερβίων και Βελβεντού, ενώ μεταξύ άλλων χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, Θωμάς Σαραφίδης, ο Γιώργος Αλεξανδρόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας, ο Κώστας Χατζηδαμιανός, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Κοζάνης, και ο Χρήστος Ψαλίδας, πρόεδρος του παραρτήματος Κοζάνης της ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ.

Ακόμα, στη συγκέντρωση συμμετείχε και αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτή Κοζάνης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ