Παρασκευή 7 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΥΓΕΙΑ
Αύξηση του ανθυγιεινού επιδόματος διεκδικούν οι υγειονομικοί

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Γαλλίας εκφράζουν οι υγειονομικοί
Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Γαλλίας εκφράζουν οι υγειονομικοί
Την άμεση έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης με ουσιαστική αύξηση του ανθυγιεινού επιδόματος και επέκτασή του σε όλους τους εργαζόμενους στις δημόσιες μονάδες Υγείας, ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της υγείας, ένταξη στα ΒΑΕ, καταβολή επιδόματος Πάσχα, επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού και αυξήσεις 20% στους μισθούς, απαίτησε με παράσταση διαμαρτυρίας χθες το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Θριάσιο».

Παράλληλα στο πλαίσιο της κινητοποίησης οι εργαζόμενοι τόσο από το «Θριάσιο» όσο και από άλλα σωματεία εργαζομένων σε νοσοκομεία της Αττικής έστειλαν συμβολικό μήνυμα αλληλεγγύης στους αγώνες του λαού της Γαλλίας, όπου χθες πραγματοποιήθηκε άλλη μια μεγάλη απεργία.

Μέλη των σωματείων και εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία «Θριάσιο», «Ευαγγελισμός» και «Μεταξά» κρατώντας πανό εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους Γάλλους εργαζόμενους, παράλληλα με τις διεκδικήσεις τους για ασφαλιστικά, μισθολογικά, εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, καθώς και για ενίσχυση του δημόσιου - δωρεάν συστήματος Υγείας.

Στην Ελευσίνα, στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο, μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων, συμβολικό μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν και σωματεία εργαζομένων της Δυτικής Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ