Πέμπτη 30 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΜΑΘΗΤΕΣ
Συναυλίες για το έγκλημα στα Τέμπη

Με σύνθημα «Δεν ξεχνάμε, δεν "πάμε και όπου βγει"! Κάνουμε την οργή αγώνα για την ανατροπή», φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας διοργανώνουν συναυλία για το έγκλημα στα Τέμπη, σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, δίνοντας συνέχεια στην πολύμορφη δράση τους με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη. Στη συναυλία, μέχρι στιγμής, συμμετέχουν: Tiny Jackal, Μιρέλα Πάχου, Μάγδα Βαρούχα, Midnight Sorbet κ.ά.

Στον Πειραιά

Επίσης, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πειραιά οργανώνει συναυλία με σύνθημα «Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί, η νέα γενιά δε σας συγχωρεί», το Σάββατο 1 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Κοραή. Σε συμμετοχή καλεί και η ΕΛΜΕ Πειραιά.

Στον Βόλο

Αντίστοιχα στον Βόλο, με σύνθημα «Τραγουδάμε για να ανασάνουμε, τραγουδάμε για να κερδίσει η ζωή!», οι φοιτητικοί σύλλογοι της πόλης διοργανώνουν συναυλία για το έγκλημα στα Τέμπη, τονίζοντας: «Το έγκλημά τους δεν θα συγκαλυφθεί. Θα φροντίσουμε γι' αυτό!».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απρίλη, στις 9 μ.μ., έξω από τον ΟΣΕ και τη διοργανώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μηχανολόγων - Μηχανικών, Φυτικής Παραγωγής (Γεωπονίας) και Οικονομικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ