Παρασκευή 24 Μάρτη 2023 - Κυριακή 26 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
Γιατί τις πιο όμορφες μέρες μας... δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα. Γι' αυτό τώρα ισχυρό ΚΚΕ

Οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος με το προδιαγεγραμμένο πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη αλλά και οι τεράστιες και πρωτοφανείς κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών που είναι σε εξέλιξη, με τους εκατοντάδες χιλιάδες απεργούς και τη συμμετοχή χιλιάδων μαθητών, φοιτητών, συνταξιούχων, αποδεικνύουν ότι οι αγώνες είναι η μόνη απάντηση, για να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες σε όλους όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν μέχρι σήμερα.

Με όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα, πρέπει ο καθένας και η καθεμία να βγάλει συμπεράσματα, να δεις ποιος πραγματικά ήταν και είναι δίπλα του σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα. Ποια είναι η φωνή που αντιπαλεύει την κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και όλες τις προηγούμενες που αντιμετωπίζουν την ανθρώπινη ζωή ως κόστος, ποια είναι η φωνή που αντιπαλεύει την πολιτική που μας κλέβει το μέλλον.

Ως στρατιώτες γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το ΚΚΕ βρίσκεται διαρκώς δίπλα σε εμάς και τις οικογένειές μας από την πρώτη μέρα, που αναδεικνύει και παλεύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας με πλούσια αρθρογραφία, με Επερωτήσεις στη Βουλή.

Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών δεν είναι ποιος θα είναι στην κυβέρνηση την επόμενη μέρα που θα συνεχίσει την αντιλαϊκή πολιτική, αλλά αν θα βγει ο λαός ισχυρός την επόμενη μέρα και ισχυρός λαός σημαίνει ισχυρό ΚΚΕ.

Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει:

  • Πιο δυνατή φωνή των φαντάρων, για αύξηση του μισθού των φαντάρων, με δωρεάν μετακινήσεις για όλη την περίοδο της θητείας, όπου ο χρόνος της θητείας να υπολογίζεται ως συντάξιμος, χωρίς εξαγορά και κατάργηση της 12μηνης θητείας.
  • Ενίσχυση της προοπτικής για να αποδεσμευτεί η χώρα από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Για να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, να μην ανοίξουν νέες.
  • Κόντρα σε όλα τα αστικά κόμματα που την ίδια ώρα χειροκροτούν το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, που είναι τα καλύτερα παιδιά των βιομηχάνων των εφοπλιστών των μεγαλοξενοδόχων, των ενεργειακών ομίλων, των τραπεζών.
  • Προστασία της λαϊκής κατοικίας, χωρίς να φοβόμαστε αν θα μας πάρουν το σπίτι, αν θα έχουμε ρεύμα, νερό.

Τώρα είναι η στιγμή κάθε νέος και νέα, κάθε νέος στρατευμένος να κάνει το βήμα και να εμπιστευτεί - στηρίξει το ΚΚΕ στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν.

Ψηφίζουμε ΚΚΕ για τη ζωή που ονειρευόμαστε και μας αξίζει τον 21ο αιώνα!

Γιατί τις πιο όμορφες μέρες μας... δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα. Γι' αυτό τώρα ισχυρό ΚΚΕ.


Κωνσταντίνος ΕΥΘΥΜΕΡΟΣ
ΥΔΝΕΑΣ (ΠΒ)


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ