Τετάρτη 27 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδικές προσκλήσεις

Νότης Μαυρουδής
Νότης Μαυρουδής
Ενας από τους σημαντικότερους Γάλλους συνθέτες και τραγουδοποιούς, ο Ρενέ Ομπρί, εμφανίζεται σήμερα (9 μ.μ.), στο «Cine Κεραμεικός» (Κεραμεικού 58). Αλχημιστής του ήχου, ενώνει διαφορετικά μουσικά είδη, συνθέτοντας την κλασική παράδοση, το ροκ δυναμική και λαϊκές παραδόσεις.

  • Στο «Αερικό» (Αγαθάρχου 4-6, Ψυρρή), στις 10 μ.μ. το «Αβατον» παρουσιάζει τον τελευταίο δίσκο του «Κόσμον» και αποσπάσματα προηγούμενων δίσκων του.
  • Συναυλία αναγεννησιακής μουσικής διοργανώνει το Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τράπεζας (8 μ.μ.), στο Μέγαρο Μελά (πλατεία Κοτζιά), με το σύνολο «Αυλός».
  • «Αργά που φεύγει ο καιρός όταν περνάει με λύπες» τιτλοφορείται ο δίσκος του Βαγγέλη Βέττα, που παρουσιάζεται αύριο (10.30 μ.μ.), στο «Τσάι στη Σαχάρα» (Λαοδικείας 18, Ιλίσια). Περιλαμβάνει μελοποιημένα ποιήματα Κοζανιτών ποιητών, που ερμηνεύει ο ίδιος και η Καλλιόπη Βέττα.
  • Ο Νότης Μαυρουδής προσκαλεί σε ένα μελωδικό τριήμερο, από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή, στο θέατρο «Ροές» (Ιάκχου 14, Γκάζι, τηλ. 010- 3479.426). Παρουσιάζει «Το μινόρε της φωνής», με τραγούδια του παλιά και καινούρια. Τον συνοδεύουν ο Παναγιώτης Μάργαρης (κιθάρα) και οι ερμηνευτές Νίκος Κουρουπάκης και Μήδεια. Συμμετέχουν χορευτές των «Ροών», σε σκηνοθετική - χορογραφική επιμέλεια της Σοφίας Σπυράτου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ