Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA LEAGUE
Διατήρησε τις ελπίδες ο Ολυμπιακός

Ζωντανός στη διεκδίκηση της 3ης θέσης στον 7ο όμιλο του Europa League, η οποία οδηγεί στα νοκ άουτ του Conference League, έμεινε χτες ο Ολυμπιακός μετά το ισόπαλο 0-0 με την Καραμπάγκ στο Μπακού για την 4η αγωνιστική. Ηταν ο πρώτος βαθμός για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αποκλείστηκαν και μαθηματικά από τη συνέχεια του Europa League, ενώ την 1η θέση και την απευθείας πρόκριση στους «16» εξασφάλισε η Φράιμπουργκ, νικώντας 4-0 εκτός έδρας τη Ναντ. Για τη 2η θέση και τα μπαράζ για τους «16» παλεύουν τώρα οι Καραμπάγκ και η Ναντ, με τους Αζέρους να έχουν σαφές προβάδισμα.

Ο Ολυμπιακός, με αλλαγές στο σχήμα, γενικά είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο 38' έχασε σημαντική ευκαιρία (δοκάρι ο Καμαρά). Στην επανάληψη βελτιώθηκε αισθητά και δημιούργησε φάσεις για το γκολ της νίκης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Καραμπάγκ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ (85' Μπαΐράμοφ), Γκαράγιεφ (68' Ρομαό), Αλμέιντα, Σεϊντάεφ, Κάντι (62' Οζομπιτς), Ζουμπίρ, Οβούσου (68' Α. Χουσεΐνοφ).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Βρσάλικο, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι (86' Ροντρίγκες), Κούντε (69' Εμβιλά), Μπουχαλάκης (86' Ιμπομ Χουάνγκ), Μπιέλ (60' Βαλμπουενά), Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ (60' Μαρσέλο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ