Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Ηρθε η ώρα για τις κεντρικές εκδηλώσεις της Αθήνας!

  • Από την Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης»
  • Το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος

Με το πολύ πετυχημένο πέρασμά του από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Βόλο, τα Γιάννενα, το Ηράκλειο, τα Χανιά, την Αλεξανδρούπολη και άλλες πόλεις τη βδομάδα και το Σαββατοκύριακο που πέρασε, το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ολοκλήρωσε το μεγάλο «ταξίδι» του σε όλη τη χώρα και τώρα ήρθε η ώρα της Αθήνας!

Οι κεντρικές τριήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ αρχίζουν την Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης», στο Ιλιον, και όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί!

Το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη θα γίνει η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

3 μέρες, 5 σκηνές και 350 καλλιτέχνες συνθέτουν ένα από τα πιο «δυνατά» καλλιτεχνικά προγράμματα που έχει παρουσιάσει το Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια.

Πολλές και ενδιαφέρουσες θα είναι οι συζητήσεις, οι εκθέσεις, τα workshops που θα πραγματοποιηθούν όλο το τριήμερο στους διάφορους χώρους και στέκια του Φεστιβάλ.

Η μέχρι τώρα πορεία του Φεστιβάλ, από τις μαζικότατες εκδηλώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις, μέχρι την πολλαπλάσια σε σχέση με άλλες χρονιές συμμετοχή στις δραστηριότητες του Αθλητικού Camp, επιβεβαιώνει το μήνυμα ελπίδας που αποτυπώνει το σύνθημά του: «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" (Ν. Μπελογιάννης) - Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα».


Χιλιάδες λαού και νεολαίας συναντιούνται με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, ανταλλάσσουν πείρα και αντλούν πολιτικά συμπεράσματα, ακουμπούν το χέρι στον σύντροφο, στον συνάδελφο, το χέρι που μπορεί να γίνει υψωμένη γροθιά, να γίνει δύναμη αγώνα. Γιατί κάθε νέος από τους χώρους της μάθησης και της εργασίας, κάθε άνθρωπος του μόχθου, κάθε λαϊκή οικογένεια, κάθε άνθρωπος που οργίζεται απέναντι στην αδικία που γεννά το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, έχει λόγο να αλλάξει σελίδα, να γίνει πρωταγωνιστής στον αγώνα για να αλλάξει τη ζωή του, να κάνει το βήμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ.

Και αυτό το μήνυμα θα ακουστεί ακόμα πιο δυνατά στις κεντρικές εκδηλώσεις της Αθήνας, δίνοντας απάντηση ότι η νέα γενιά επιλέγει να ζήσει, να παλέψει, να κερδίσει τη ζωή που της στερούν, στον δρόμο του αγώνα και της ανατροπής, με το ΚΚΕ, για τον σοσιαλισμό.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ